Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 17.00, Volei Alba Blaj – „U” Cluj – Lună plină de volei în sala „Timotei Cipariu” din „Mica Romă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conjunctura şi o modificare a programului face ca timp de două săptămâni în sala „Timotei Cipariu” din Blaj să se respire volei, respectiva locaţie urmând să găzduiască 4 partide de volei feminin, astfel că iubitorii acestui sport din „Mica Romă” se pot delecta din plin de spectacolul sportiv oferit de nou-promovata în elită.

Seria acestor jocuri interne este deschisă de confruntarea de astăzi, de la ora 17.00 (televizată pe DigiSport 2) dintre Volei Alba Blaj şi „U” Cluj, partidă restanţă contând pentru etapa a 6-a a Diviziei A1, la rând urmând întâlnirile cu CSM Lugoj (sâmbătă, 17 noiembrie, ora 18.00), Unic Piatra Neamţ (sâmbătă, 24 noiembrie) – în întrecerea internă şi Ştiinţa Bacău (miercuri, 28 noiembrie), returul sferturilor de finală din Cupa României.

Ne propunem să câştigăm toate ceie trei întâlniri, să adunăm 8 sau 9 puncte în campionat, pentru a rămâne sus în clasament, a ne consolida poziţia din partea superioară, dar mai ales pentru a oferi satisfacţii minunaţilor noştri suporteri”, a precizat antrenorul Marius Macarie.

Volei Alba Blaj face o figură excelenţă în acest sezon, este considerată revelaţia toamnei, mărturie stând ultimul meci acasă, victoria-”bombă” realizată cu Dinamo Bucureşti, deţinătoarea Cupei şi participantă în Champions League, dar şi replica dârză dată vicecampioanei Ştiinţa Bacău, în prima manşă a Cuperi României. Din postura de ocupante a poziţiei a 5-a în ierarhie (10 puncte, 3 victorii şi două insuccese), Alice Kapelovies şi compania sunt cotate favorite incontestabile împotriva studentelor clujene, penultimele în clasament, cu un sigur punct (doar eşecuri), ce au retrogradat la finele sezonului trecut însă au fost reprimite în elită după ce Comison Brăila s-a desfiinţat.

Suntem încrezători, dar e nevoie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu ne uităm la clasament şi să realizăm o nouă seară frumoasă la Blaj”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

Partida trebuia să se dispute în weekendul trecut la Cluj Napoca, însă Sala Sporturilor “Horea Demian” a devenit indisponibilă pentru volei şi, de comun acord, cele două echipe au decis să schimbe gazda iniţială. Din distribuţia amfitrioanelor absentează Alexandra Ciontoş, jucătoare care ieri a suferit o intervenţie chirurgicală la Tg. Mureş, la un genunchi (ciupitură de menisc), absenţa sa fiind estimată la aproximativ două luni.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea