Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 17.00, (re)debut pentru Marius Opric în Metalurgistul Cugir – Unirea Jucu

Tudor Stan

Publicat

în

După ce Dan Mănăilă şi-a prezentat demisia după numai două partide oficiale, pe considerentul că „eu şi conducerea nu gândim la fel”, locul acestuia pe banca Metalurgistului Industria Galda de Jos-Metalurgistul Cugir50Cugir a fost preluat de Marius Opric, antrenorul echipei din sezonul trecut. Hunedoareanul a renunţat la funcţia de antrenor al echipei de sub Drăgana în luna iunie, imediat după terminarea play-off-ului, la capătul căruia Opric şi compania au ocupat un onorant loc 3, având în vedere că echipa era nou promovată în eşalonul terţ.

Motivele despărţirii invocate de către Marius Opric la acea vreme erau că „vreau să îmi dedic timpul unor afaceri personale”. Miercuri, tehnicianul s-a întors la poalele Drăganelor şi a efectuat primul antrenament. „Oamenii de la Cugir m-au rugat să preiau funcţia de antrenor. M-au convins că au nevoie de mine, iar eu am acceptat pentru că am pus foarte mult suflet aici în sezonul trecut. Încă nu este sigur dacă rămân până la sfârşitul sezonului, urmeză să avem o discuţie pe această temă”, a declarat Marius Opric pentru ziarul Unirea. Cât despre meciul cu Unirea Jucu, programat astăzi de la ora 17.00 pe arena CSO Cugir, noul antrenor al divizionarei terţe spune că: „Este un meci care trebuie câştigat. Sunt foarte mulţi jucători noi la Cugir, pe care nu-i cunosc foarte bine, însă am încredere în ei că se vor dărui”, a precizat hunedoreanul.

Marius Opric va trebui să lupte pentru promovarea în liga secundă, lucru reuşit în sezonul trecut dacă s-ar fi adoptat sistemul din acest an, fără play-off. Pentru binele Cugirului şi fotbalului judeţean, sperăm ca “ciorba reîncălzită” să aibă un alt gust, acela de Liga a II-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea