Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 17.00, pe “Cetate”, CSU Alba Iulia – CSM Unirea Alba Iulia, război fratricid între concitadine

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia – CSM Unirea Alba Iulia, partida contând pentru etapa a 6-a din eșalonul terț, astăzi, ora 17.00, se anunță o confruntare a orgoliilor și ambițiilor grupărilor din muncipiul reședință de județ.

Pe “Cetate”, stadion administrat de CS Muncipal, oaspeți vor fi “alb-negrii”, preluați în vară de primăria albaiuliană. Studenții vin cu un moral excelent în urma succesului extern cu “virușii verzi”, plasați, cu 8 puncte, pe locul al 5-lea, iar uniriștii sunt pe penultima poziție, cu două puncte și fără victorie în această toamnă. CSM Unirea Alba Iulia este la al doilea joc succesiv pe “Cetate”, precedentul fiind 0-3 cu liderul Corvinul Hunedoara, iar următorul va fi tot aici, derby “de Alba” cu CS Ocna Mureș. Probleme medicale sunt în ambele tabere: Bucurică, la gazde (contractură musculară), respectiv Fetița, Dehelean și Banienschi (absenți în jocul anterior, cu șanse de recuperare), la oaspeți.

Va fi un meci dificil pentru că se înfruntă două echipe din același oraș și fiecare va căuta să demonstreze că este mai bună decât adversarul. Suntem conștienți că Unirea așteaptă prima victorie, dar ne dorim să rezulte un spectacol fotbalistic, iar meciul să fie câștigat de echipa care merită”, a spus Mihai Manea, fost jucător (2006-2009) și antenor (2019-2020) al oponenților.

Ne pregătim de o dispută în care vor exista ambiții locale și orgoliile jucătorilor. Este firesc să fie așa la un duel între două grupări din Alba Iulia. Va fi presiune suplimentară, dar nu este o întâlnire specială. Vizăm să realizăm prima victorie, lucru care ni-l propuneam indiferent cu cine jucam în această etapă”, a precizat Marcel Rusu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea