Rămâi conectat

Sport

Astăzi, la ora 18.00, Mureşul Deva – FC Unirea Alba Iulia. Degringoladă sub Cetate…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Astăzi, de la ora 18.00, două echipe amărâte încearcă să-şi ducă până la capăt crucea, cu un joc direct ce contează pentru etapa a 27-a a eşalonului secund (observator D. Jiga Bistriţa). Mureşul Deva a ajuns sparring partner-ul preferat în seria a doua, a renunţat recent la 8 jucători, amfitrionii au a suferit cele mai multe înfrângeri din Liga a 2-a (19) şi deţin cea mai permeabilă defensivă (59 de goluri).
lMureşul – ciuca bătăilor
În retur, „alb-roşii” au numai două goluri înscrise şi primite 30 (!), au înregistrat 10 eşecuri şi un unic meci câştigat (la „masa verde”). „Împreună cu jucătorii vrem să ştergem imaginea pe care am lăsat-o prin ultimele rezultate, unele neplăcute. Normal şi logic trebuie să învingem, să vedem cât de bine pot să-i capacitez în acest moment pe fotbalişti. Dacă nu ne implicăm 100 la sută putem să facem paşi greşiţi, dar vrem să câştigăm pentru a încheia cu o impresie bună”, a declarat antrenorul unirist Stelian Gherman, ce nu se poate baza pe Bucurică (accidentat) şi V. Florea (suspendat).
l”Alb-negrii” în zodia crizei financiare!
Uniriştii n-au depăşit ecourile meciului blocat de casele de pariuri, cel cu Chindia Târgovişte, iar nemulţumirile restanţelor financiare inflamează în continuare atmosfera în vestiar. „Alb-negrii” au două rate contractuale şi 7 prime neîncasate şi sunt deranjaţi în primul rând de incertitudine şi lipsa unui termen în privinţa încasării drepturilor. Întrebat dacă ar fi o contraperformanţă dacă nu ar învinge la Deva şi dacă nu se teme de un nou efect al pariurilor, Gherman a răspuns tranşant: „Repet, evit acest subiect al pariurilor, nu există pentru mine. Contraperformanţă ar fi dacă aş ieşi de 4 ori la rând campion naţional la 100 de metri şi la următorul concurs termin pe poziţia a 4-a”.
Echipa probabilă: Pascal – Schuller, I. Şerban, Bumbac, M. Oprea – N. Oltean, Pleniceanu, Negură, M. Petrescu – Cl. Oara, S. Mureşan.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea