Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Astăzi, de la ora 17.30, pe “Stadionul Dragostei”: CS Ocna Mureș – Industria Galda de Jos, în Cupa României

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Al doilea duel din Alba din cadrul Cupei României, faza întâi, se dispută astăzi, de la ora 17.30, pe “Stadionul Dragostei” și va opune pe CS Ocna Mureș și Industria Galda de Jos, foste colege ediția trecută în Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

Ocnamureșenii au trecut prin ample transformări după retrogradarea din eșalonul terț, inclusiv pe banca tehnică, preluată de Gabriel Cotoară, Tudor Stan și Romeo Arinar. Amfitrionii vor alinia o formulă substanțial modificată, cu peste 10 jucători nou-veniți, ultimele noutăți numindu-se Cl. Marcu (împrumutat de la Unirea Alba Iulia) și I. Cociș (revenit de la Viitorul Vama Seacă). “Încercăm să nu ne facem de rușine, să ne ridicăm la înălțimea unui joc foarte greu, în care vom întâlni un adversar valoros, întărit în această perioadă. Am început de puține zile pregătirea, dar noi căutăm să evoluăm cât se poate de bine în acest moment“, a apreciat Gabriel Cotoară, ce va debuta cu acest prilej la timona noii echipe.

În actualele condiții, formația din eșalonul superior pare favorită, Industria având avantajul unei oarecare stabilități, raportat la oponent, la nivelul stabilității lotului. “O să încercăm să ne calificăm mai departe, dar în același timp vom folosi mai mulți juniori, unii chiar la debut, pentru a pregăti sezonul de Liga a 3-a. Cupa României nu este o prioritate pentru noi, dar dacă trecem în turul următor, cu atât mai bine, că vom avea meciuri oficiale în picioare înaintea startului de campionat”, a declarat antrenorul Paul Ciucă. Gruparea găldeană contează și pe Al. Costea (întors de la CSM Zalău) și Ad. Hăprian (transfer rezolvat de la FC Avrig), dar încearcă până la ora întâlnirii să lămurească documentele și pentru alți nou-veniți, Ad. Lăcătuș (Sportul Petrești), Petruse (Unirea Alba Iulia), P. Muntean (CS Ocna Mureș) și D. Groza (Hermannstadt II).

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia a pierdut, la limită, finala Under 19! Dinamo București, campioană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a pierdut finala Campionatului Under 19, după 1-2 (0-1) cu Dinamo București, joc disputat la Buftea. Un joc pentru istoria „alb-negrilor” s-a încheiat cu o decepție, „câinii roșii” cucerind al doilea trofeu al sezonului, după Cupa României, realizând astfel eventul. CSM Unirea Alba Iulia trăiește o dezamăgire, în condițiile în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea