Rămâi conectat

Sport

Astăzi, CSM Lugoj – Volei Alba Blaj | Campioana, doar doi paşi până la un nou titlu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, la ora 17.00, Volei Alba Blaj evoluează în etapa a 6-a (prima a returului) a fazei secunde a Diviziei A1, în deplasare cu CSM Lugoj, formaţia din „Mica Romă” fiind favorită incontestabilă a confruntării din Banat.

Distanţată la opt puncte în ierarhie, echipa blăjeană are oportunitatea să-şi adjudece în matematic al treilea titlu consecutiv, dacă se va impune în jocurile din această săptămână, astăzi la Lugoj şi duminică, cu CSM Bucureşti, ocupanta locului secund. „Ştim că nu ne putem împiedica la Lugoj, dar trebuie să rămânem concentraţi. Duminică putem celebra câştigarea campionatului”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj. Campionatul feminin a fost la discreţia echipei Volei Alba Blaj, care a dominat categoric întrecerea, suferind doar două înfrângeri (una în sezonul regulat şi o alta săptămâna trecută, la Tîrgovişte), în cele 27 de partide susţinute.

Disputată în ritmul miercuri-sâmbătă-miercuri, faza a doua a campionatului a adus şi o programare istovitoare pentru deţinătoarea titlului, obligată să parcurgă aproximativ 1700 de kilometri într-o săptămână, pentru a susţine deplasările consecutive de la Bucureşti (cu Dinamo – sâmbătă), Lugoj (astăzi) şi iar Bucureşti (duminică, derby-ul cu CSM Bucureşti). Din distribuţia gazdelor face parte şi Ramona Rus, iar pe banca tehnică se află şi antrenorul secund Uglesa Segrt. CSM Lugoj a intrat în play-off de pe poziţia a 6-a, reuşind să obţinuă un singur punct (acasă cu Dinamo).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea