Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ASTĂZI: Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin ajunge la Baia de Arieș. Teste gratuite Babeş-Papanicolau şi HPV pentru femeile din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ASTĂZI: Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin ajunge la Baia de Arieș. Teste gratuite Babeş-Papanicolau şi HPV pentru femeile din oraș

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin se va deplasa astăzi 19 iulie 2023, la Baia de Arieş, în judeţul Alba. Doamnele şi domnişoarele din localitate sunt aşteptate la testare gratuită Babeş Papanicolaou şi HPV, pe str. Piaţa Băii nr. 1, la Primărie, în intervalul orar 11.00-16.00.

De asemenea, zeci de angajate ale SC ARIEŞUL CONF SA vor participa la testare gratuită Babeş Papanicoalaou şi HPV la caravana de screening.

Un test de 5 minute pentru 5 ani de linişte

Facem apel către toţi angajatorii din judeţul Alba, să solicite caravana de screening pentru testare gratuită Babeş Papanicolaou şi HPV pentru a oferi personalului feminin servicii de screening pentru cancerul de col uterin, ca extrabeneficii, sprijinind, astfel, femeile să aibă o viaţă mai sănătoasă şi activă.

Prevenţia este esenţială, participarea la programele de screening salvează vieţi!

Screeningul cancerului de col uterin este o metodă de prevenire a cancerului prin detectarea și tratarea anomaliilor precoce care, dacă nu sunt tratate, ar putea duce la cancer la colul uterin al unei femei.

IMPORTANT

Cancerul de col uterin este una dintre puținele forme de cancer care ar putea fi prevenită aproape 100% prin depistare precoce!

Aşadar, doamnelor şi domnişoarelor programaţi-vă ACUM ! Testaţi-vă la timp! Fiecare secundă contează! Telefon: 0740.257.139/0751.813.174.

În cadrul programului de screening, femeilor le sunt recoltate probe pentru testare Babeş Papanicolau, la grupa de vârstă 24-29 de ani, şi testarea HPV, la grupa de vârstă 30-64 de ani, în vederea depistării leziunilor precursorii ale cancerului de col uterin.

Toate serviciile medicale oferite, respectiv consult de specialitate, testare Babeş Papanicolaou, testare HPV, diagnosticarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin, colposcopie, tratament excizional sau ablativ al leziunilor precanceroase ale colului uterin, suport social şi psihologic, sunt GRATUITE, fiind finanţate în cadrul proiectului.

Activităţile se desfăşoară în cadrul proiectului „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, regiunea Centru” (cod SMIS 138603) derulat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc Creștinii ortodocși sărbătoresc Duminica Floriilor sau Floriile, o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. În această zi, preoții recomandă să se rostească rugăciunea de binecuvântare a salciei, pentru noroc și bunăstare. “Domnului să ne rugăm, Doamne, Dumnezeul nostru, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea