Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

“Armata – o şcoală altfel”: 400 de elevi de gimnaziu, la Colegiul Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Armata - o scoala Altfel02În cadrul proiectului “Armata – o şcoală altfel”, desfăşurat în săptămâna “Să ştii mai multe, să fii mai bun, în Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” a fost un adevărat asalt al generaţiilor foarte tinere (de la clasa 0 până la clasa a VIII-a), dorinice să descopere câteva din tainele uniformei albastre, împărtăşite de cei care, cu mândrie, o poartă în fiecare zi a vieţii lor de licean militar.

Disciplina, cuvântul de ordine

Cei zece jurnalişti (membri ai cercului de jurnalism) au fost ghizi în cadrul vizitelor şi au fost încântaţi să răspundă întrebărilor tinerilor oaspeţi, unii viitori candidaţi pentru admiterea în colegiu, să-şi prezinte programul zilnic, rezultatele, reuşitele, dar şi responsabilităţile. Fiecare discuţie aducea în prim plan disciplina, rolul ei hotărâtor în performanţă şi reuşită. Ne-au vizitat aproape 400 de elevi de gimnaziu din Alba Iulia şi Petreşti, aceşti fiind impresionaţi de ceea ce au descoperit aici.

Din programul fiecărei zile a proiectului a făcut parte un exerciţiu demonstrative, cu elemente specifice, însuşite în cadrul orelor de pregătire militară.

[nggallery id=1454]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea