Rămâi conectat

Sport

Armando Popescu, după decizia CNSL în cazul „Performanţa Ighiu – Keita”: „aşteptăm o hotărâre clară şi rapidă”! Mihai Manea: „sper să nu începem cu zero puncte”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Decizia CNSL care a stabilit lipsa de valabilitate a legitimării lui Keita la Performanţa Ighiu, loveşte din plin planurile formaţiei din Alba care nu ştie cu câte puncte va începe returul!

Aşteptăm motivarea, iar apoi stabilim dacă facem recurs. Un lucru este sigur, aşteptăm ca în această speţă să se hotărască cât mai repede şi foarte clar, să nu ajungem în aprilie, în plin retur şi să nu ştim în ce situaţie ne aflăm„, a precizat Armando Popescu, finanţatorul Performanţei Ighiu. „Vom vedea decizia finală, eu ca antrenor nu am altceva de făcut decât să muncesc în continuare. Sper însă să nu începem cu zero puncte„, a comentat antrenorul Mihai Manea.

*Armando Popescu: „Sper ca fotbalul să nu se joace la comisii”

Armando Popescu susţine că viitorul echipei depinde de mare măsură de decizia FRF în cazul Keita. „Trebuie să ştim sancţiunea de care suntem pasibili, pentru că una este să pierzi trei puncte şi alta dacă începi returul de la zero, iar adversarele au luat puncte nemuncite.  Sper ca fotbalul să nu se joace la comisii, iar dacă hotărârea este să rămânem fără toate punctele, atunci trebuie să luăm o decizie fermă, împreună cu jucătorii şi antrenorii, să ştim la ce ne înhămăm şi ce şanse avem într-o asemenea conjunctură”, a mai spus Armando Popescu.

Citeşte şi: CNSL a decis: Performanţa Ighiu a pierdut litigiul „Keita”, cu Naţional Sebiş, pentru „lipsa de valabilitate a legitimării”! Divizionara terţă pierde la „masa verde” şi riscă să înceapă returul cu zero puncte

 

În plin proces de reorganizare divizionara terţă trebuie să aştepte hotărârea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, pentru a afla zestrea de la care porneşte în primăvară: 15 puncte, 0 puncte sau… 18! Speţa este extrem de încurcată, iar dacă Naţional Sebiş ar avea în acest moment cu câştigarea jocului la „masa verde” 5 puncte avans, în plus ierarhia ar fi total bulversată, cu gruparea arădenaă scăpată aproape în câşigătoare şi Performanţa Ighiu în postura de „lanternă roşie”, plecând de la zero.

Cert este că Naţional Sebiş a făcut contestaţie la finalul jocului direct şi va avea câştig de cauză, dar şi celelalte competitoare râvnesc la puncte cucerite la comisii. Iniţial s-a vorbit în acest caz despre lipsa documentelor pentru drepul de muncă, dar în cauză este de fapt neglijenţa clubului în momentul legitimării lui Keita la AJF Alba, întrucât senegalezul nu avea documentul oficial de la FRF prin care şi-a încheiat contractul cu Naţional Sebiş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea