Arma unui poliţist local s-a descărcat accidental în sediul Poliţiei Locale Alba Iulia

Arma unui poliţist local s-a descărcat accidental în sediul Poliţiei Locale Alba Iulia • Primăria și IPJ Alba fac cercetări în acest caz

Un incident care ar fi putut avea urmări serioase a avut loc marți, 17 septembrie, în sediul Poliției Locale Alba Iulia, situat pe Bulevardul Ferdinand I. Arma unui polițist local s-a descărcat accidental, însă, din fericire, glonțul nu a lovit pe nimeni.

Chiar și așa, polițistul implicat este cercetat disciplinar iar în acest caz a fost anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Alba care, la rândul său, face cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs incidentul. Descărcarea accidentală a armei în sediul Poliției Locale Alba Iulia a fost confirmată de Biroul de Presă al Municipiului Alba Iulia, prin purtătorul de cuvânt Robert Roman, care a ținut să sublinieze însă că glonțul a fost unul de cauciuc și că nimeni nu a fost rănit.

ELIT

”A existat un incident, la preluarea armei, la standul de verificare al armamentului din sediul Poliției Locale Alba Iulia. Este vorba despre o descărcare accidentală, iar încărcătura era cu glonț de cauciuc. Nu au existat accidentări sau alte pagube. În acest caz a fost deschisă cercetarea administrativ-disciplinară. A fost anunțat și IPJ Alba pentru a efectua verificări în acest caz. Este primul incident în care este implicat polițistul local”, a precizat Robert Roman pentru ziarul Unirea.

La finalul cercetării se va stabili dacă a fost vorba despre nepriceperea/neglijența polițistului local sau despre starea tehnică a armamentului din dotare. (I.P.)

articol preluat din ediția tipărită a ziarului ”Unirea”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...