Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Arieșul Turda exclusă din Liga a 3-a | Nou program în tur pentru Industria Galda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Arieșul Turda a fost exclusă din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, astfel că programul competițional din tur Industria Galda - Gaz Metan Medias 32al Industriei Galda se modifică substanțial.

Cum seria a rămas una de 14 echipe în urma deciziei Comitetului Executiv de azi, s-a produs o nouă împerechere a formațiilor în cauză, Industria având implicit două jocuri mai puțin decât Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu (repartizate în Seria a 5-a), găldenii intrând în vacanță cu două săptămâni mai devreme, pe 21 noiembrie.

*Vacanță mai devreme

Elevii lui Paul Ciucă încep stagiunea în deplasare la nou-promovata AFC Odorheiu Secuiesc, sâmbătă 29 august.

Seria a 5-a

*etapa întâi: AFC Odorheiu Secuiesc (Harghita) – Industria Galda de Jos; *etapa a doua: Comuna Recea (acasă); *etapa a 3-a, cu Unirea Jucu (deplasare); *etapa a 4-a, cu Unirea Dej (acasă); *etapa a 5-a, cu Luceafărul Oradea (deplasare); *etapa a 6-a, cu Luceafărul Bălan (acasă); *etapa a 7-a, cu Csikszereda Miercurea Ciuc (deplasare); *etapa a 8-a, cu Sănătatea Cluj (acasă), *etapa a 9-a, cu CS Iernut (deplasare); *etapa a 10-a, cu CS Oşorhei (acasă); *etapa a 11-a, cu CSM Sighet (deplasare); *etapa a 12-a, cu FC Zalău (deplasare); *etapa a 13-a, cu Avântul Reghin (acasă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea