Rămâi conectat

Curier Județean

Arestări în dosarul furturilor din automatele de bilete ale STP Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 21 iunie, poliţiştii din Alba Iulia i-au reținut pe M.B.E., de 21 de ani şi T.A.Ş., de 16 ani, aceștia fiind cercetaţi, împreună cu alți 3 minori din Alba Iulia, pentru furturi şi tentative de furt din automatele de bilete ale societăţii de transport public local din Alba Iulia.

Instanța de judecată a dispus cercetarea celor doi suspecţi, în stare de arest preventiv, pe numele lor fiind emise mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Informații de background:

În data de 20.06.2014, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.B.E., de 21 de ani din Alba Iulia şi T.A.Ş., de 16 ani, din Alba Iulia, doi tineri despre care există suspiciunea că, împreună cu alți 3 minori din Alba Iulia, au comis mai multe furturi sau tentative de furturi, din automatele de bilete ale societăţii de transport public local din Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 10 – 20.06.2014, cei doi, împreună cu C.V.L., de 17 ani, C.T.H., de 15 ani şi C.O.D., de 17 ani, toţi din municipiul Alba Iulia, au forţat mai multe automate de bilete, montate în staţiile de autobuz şi au sustras 300 de lei.

În noaptea de 19/20.06.2014, doi dintre aceştia (M.B.E. şi C.T.H.), au fost prinşi în flagrant, de către agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, imediat după ce au forţat un automat pentru bilete amplasat într-o staţie de autobuz de pe strada Macului.

Valoarea prejudiciului reclamat este de 1.000 lei, reprezentând suma de bani sustrasă şi pagubele produse prin distrugerea aparatelor.

          


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea