Are Alba talente fotbalistice! Junii Victor Trif și Ștefan Glonț (12 ani), la tabăra de pregătire a FRF

Alba a strălucit mereu în ultimul deceniu prin talentele fotbalistice propulsate din județ, cele mai elocvente exemple fiind ale uniriștilor Gheorghe Grozav și Nicolae Stanciu, componenți de bază ai naționalei României. La rampă ies mereu alți fotbaliști promițători, ce-și etalează calitățile de la vârste fragede, ultimele exemple fiind oferite de mijlocașul Victor Trif (Unirea Alba Iulia, antrenor Raul Unchiaș) și atacantul Ștefan Glonț (ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei Săsciori, antrenor Florian Brumaru).

Cei doi sunt singurii din județ nominalizați să participe, în perioada 2-8 septembrie, la o tabără de pregătire, organizată de Federația Română de Fotbal, la Miercurea Ciuc, alături de cei mai buni jucători din țară.

Victor Trif a făcut parte din efectivul “alb-negru”, campion județean la juniori D, prezent la etapa de zonă de la Reșița, iar Ștefan Glonț este golgheterul echipei de pe Valea Sebeșului și remarcat de specialiști la turneul zonal de la Cluj-Napoca, unde Școala de Fotbal Valea Frumoasei a disputat finala turneului.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...