Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Are Alba talente fotbalistice! Junii Victor Trif și Ștefan Glonț (12 ani), la tabăra de pregătire a FRF

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba a strălucit mereu în ultimul deceniu prin talentele fotbalistice propulsate din județ, cele mai elocvente exemple fiind ale uniriștilor Gheorghe Grozav și Nicolae Stanciu, componenți de bază ai naționalei României. La rampă ies mereu alți fotbaliști promițători, ce-și etalează calitățile de la vârste fragede, ultimele exemple fiind oferite de mijlocașul Victor Trif (Unirea Alba Iulia, antrenor Raul Unchiaș) și atacantul Ștefan Glonț (ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei Săsciori, antrenor Florian Brumaru).

Cei doi sunt singurii din județ nominalizați să participe, în perioada 2-8 septembrie, la o tabără de pregătire, organizată de Federația Română de Fotbal, la Miercurea Ciuc, alături de cei mai buni jucători din țară.

Victor Trif a făcut parte din efectivul “alb-negru”, campion județean la juniori D, prezent la etapa de zonă de la Reșița, iar Ștefan Glonț este golgheterul echipei de pe Valea Sebeșului și remarcat de specialiști la turneul zonal de la Cluj-Napoca, unde Școala de Fotbal Valea Frumoasei a disputat finala turneului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea