Rămâi conectat

Sport

Arbitrajul a nemulţumit pe toată lumea la Alba Iulia!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centralul ploieştean Adrian Illyeş a supărat ambele echipe ce şi-au disputat punctele într-un meci al evadării din subsol, judecând eronat fazele litigioase. Mai întâi în minutul 20, la centrarea lui Şaim, francezul Y. Camara a făcut henţ în propriul careu, însă nu s-a dictat lovitură de la 11 metri. De asemenea amfitrionii au reclamat un penalty în finalul primei reprize, când Bălu (42) a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. „Adversarul mi-a dat peste picioare”, a menţionat jucătorul unirist. Turdenii au imputat şi neeliminarea lui Ad. Câmpeanu (89) pentru o intrare tare la mijlocul terenului (ar fi fost al doilea avertisment), în replică albaiulienii îi impută asistentului Gabriel Dan (Timişoara) mai multe semnalizări eronate de ofsaid, dar mai ales situaţia din minutul 81, când căpitanul unirist Ad. Câmpeanu a fost lovit cu cotul la un duel aerian, fără a se acorda măcar fault sau avertisment! „Consider că a fost penalty la henţul lui Camara, dar acestea sunt arbitrajele din România! Jocul aprig disputat a avut două reprize distincte, prima ne-a aparţinut în totalitate, iar în actul secund am fost presaţi, dar cu o dominare sterilă a gazdelor. Din nefericire nu reuşim să marcăm”, a punctat Florin Fabian.
lStan: „Jucătorii au crezut că totul vine de la sine”!
Gabi Stan ajuns la al treilea joc consecutiv fără înfrângere, dar după remiza ce atârnă greu în clasamentul adevărului, FC Unirea coborând la minus 11 a susţinut că proprii jucători au tratat prea lejer duelul cu o contracandidată. „Pentru o echipă gazdă, arbitrajul nu a fost favorabil, permiţând nepermis de mult fragmentarea jocului. Sunt supărat deoarece jucătorii nu m-au înţeles, au crezut că totul vine de la sine. Le-am şi transmis înaintea disputei: o echipă e bună dacă realizează trei victorii, foarte bună dacă învinge 4 mecuri şi mare în cazul în care câştigă cinci jocuri”, a declarat Stan, ce a pus semieşecul pe seama lipsei de randament la finalizare şi a atitudinii distructive a grupării vizitatoare. „În repriza secundă am beneficiat de 4 ocazii mari şi nu le-am fructificat. Am încercat să schimbăm sistemul, să rotesc jucătorii, dar n-a ieşit nimic. Am întâlnit o echipă incomodă, ce a făcut anti-joc în actul secund, a fost dificil şi n-am avut puterea să-i depăşim”, a concluzionat Stan.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea