Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. CNAIR anunță deschiderea circulației pe autostrada A10 Sebes-Turda, lotul 1 până la finalul anului 2019

Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. CNAIR anunță deschiderea circulației pe autostrada A10 Sebes-Turda, lotul 1 până la finalul anului 2019

Printr-un comunicat de presă de astăzi, CNAIR a anunțat deschiderea circulației pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda până la finalul anului 2019. Nu știm dacă e de râs sau de plâns pentru că din numeroasele filmări realizate de ziarulunirea.ro rezultă fără niciun dubiu că acest lucru nu este posibil. Mai jos, comunicatul integral al CNAIR:

”Stadiul fizic al lucrărilor pentru obiectivul Autostrada Sebeș – Turda, Lot 1 a ajuns, în prezent, la 78,6%, față de 61% cât era în decembrie 2018. Având în vedere că lucrările rămase de executat nu afectează partea carosabilă, există posibilitatea ca în funcție de condițiile meteorologice, acest sector de autostradă să fie deschis circulației la sfârșitul acestui an”

ELIT

În ceea ce privește Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C, Suplacu de Barcău – Borș, Subecțiunea 3C3, Biharia -Borș, km 59+100-64+450 a pornit de la stadiul fizic de 2,02% în aprilie, iar în prezent, stadiul a ajuns la 49,06%. Pe Secțiunea 2A: Ogra-Câmpia Turzii, lotul 2, Iernut-Chetani, stadiul fizic este de 80,47% în prezent, față de 64,99% în aprilie.

O evoluție semnificativă au înregistrat și lucrările de la varianta ocolitoare Bacău, care au început în luna martie a anului curent și, în prezent, au atins un stadiu fizic de 38%, anunţă CNAIR.”

Facebook Twitter Google+ YouTube 

1 comentariu

Tranche 18 octombrie 2019 at 22:11

… lucrarea e la 90%, mai lipseste legatura de la capete 🙂 penibil si CNAIR-ul la fel cum sunt penibili toti incompetentii care au perindat pe la minister in ultimii 30 de ani.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...