Rămâi conectat

Actualitate

Apuseni: Două tinere s-au răsturnat cu maşina 30 de metri într-o prăpastie şi au plecat acasă pe picioare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În noaptea de miercuri spre joi, ora 00,15, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată că pe DN 75, în munţii Apuseni, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că A.D.E., o tânără de 22 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia Cîmpeni-Turda, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la o diferenţă de nivel de aproximativ 30 de metri faţa de DN 75. În urma accidentului conducătoarea auto şi o pasageră în vârstă de 21 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital. Aventura care se putea încheia tragic le-a marcat puternic pe cele două tinere care şi-au văzut moartea cu ochii. Poliţiştii atrag atenţia mereu celor care se deplasează pe aceste drumuri să fie foarte prudenţi şi să aibă maşinile pregătite pentru condiţii de iarnă.

Şoferiţa norocoasă nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul maşinii. (B.P.)

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea