Apetri, primul plecat de la Unirea Alba Iulia | Italianul De Marco, testat în „amicalul” cu „U” Cluj

Alin Apetri, jucătorul de bandă dreapta, venit în urmă cu şase luni la Unirea Alba Iulia, şi-a reziliat contractul cu divizionara terţă, fiind primul fotbalist plecat în această iarnă de la gruparea din Cetatea Marii Uniri. Momentan accidentat, „Ţuchi”, cum îi spun apropiaţii, va rămâne în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, înţelegându-se cu Industria Galda, o altă conjudeţeană.

În privinţa „alb-negrilor”, aceştia bifează prima săptămână de pregătire sub comanda noilor antrenori Adrian Bicheşi şi Marcel Rusu, o altă noutate fiind absenţa în ultimele zile de la antrenamente a mijlocaşului Abu Tamer (21 de ani, Cocoşul Corţişoara, Liga a IV-a Timiş), care a fost prezent la reunire. De asemenea, în privinţa „stranierului” din Italia, mijlocaşul Marco de Marco (21 de ani, Crotone, Rende – Serie C), verdictul va fi dat după jocul de verificare de miercuri, 31 ianuarie, cu „U” Cluj (ora 16.30, a doua repriză în nocturnă). Uniriştii şi-au creionat programul de pregătire ce cuprinde un stagiu centralizat în perioada 2-10 februarie, la domiciliu şi un număr de şase partide amicale:

„U” Cluj, în 31 ianuarie (în deplasare), CIL Blaj (3 februarie), Sportul Petreşti (10 februarie), CS Hunedoara – o dublă (17 şi 24 februarie) şi CNS Cetate Deva (21 februarie). În acelaşi context, menţionăm că “U” Cluj va mai disputa două teste cu conjudeţene colege de serie, întâlnind Metalurgistul Cugir (miercuri, 7 februarie, ora 12.00, “Parcul Babeş”) şi Industria Galda (duminică, 11 februarie, ora 13.00, pe “Cluj Arena”), dar şi pe CS Ocna Mureş (vineri, 23 februarie, ora 14.00).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...