Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru un bărbat din Alba, bolnav de cancer, care are nevoie de 40.000 de euro pentru tratament la o clinică din Turcia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Cocu este un bărbat din comun Galda de Jos (Poiana Galdei), care în urmă cu aproximativ un an a fost diagnosticat cu tumoră la colon și metastaze la ficat.

Datorită unor oameni inimoși, a reușit atunci să facă pași spre rezolvarea acestei probleme, prin intermediul unei intervenții chirurgicale la colon.

Însă, după 1 an de chimioterapie, perioadă în care s-a simțit bine, factorii tumorali au recidivat, iar acum are nevoie de ajutorul nostru pentru a beneficia de investigatii medicale și tratament special la o clinică din Turcia.

Cu banii strânși din donații, Ioan a reușit în luna decembrie 2020 să plece la clinica din Turcia pentru efectuarea analizelor medicale corespunzătoare.

Citește și: APEL UMANITAR pentru o tânără din Alba, bolnavă de cancer, care are nevoie de 28.500 de euro pentru tratament

Pe data de 4 ianuarie, respectiv 18 ianuarie 2021, Ioan a beneficiat deja de primele 2 ședințe de chimioterapie. Dar nu se poate limita doar la atat. Tratamentul continua (câte 2 ședințe/luna). Însă, acest lucru este posibil doar dacă dispune de suma de 40 000 euro. Costul tratamentului și în special al intervenției chirurgicale nu se oprește aici. Această sumă este doar o primă estimare pentru cele 8 ședinte (minim).
Orice sumă mică donată contează enorm de mult pentru el.

Așadar, donațiile se pot face direct în conturile de mai jos sau la toate oficiile parohiale (Bisericile) din comuna Galda de Jos.

1. IBAN: RO63INGB0000999907624850
Titular cont: Ioan Cocu
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON

2. IBAN: RO95BTRLRONCRT0249625701
Titular cont: Georgeta Lacrima Cocu Man (soția)
Banca: BT
Moneda: RON


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea