Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru o familie din Câmpeni, rămasă fără un acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu: „Dacă nu am reușit să stingem acest foc la timp, haideți să reușim altfel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

APEL UMANITAR pentru o familie din orașul Câmpeni, care a rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu devastator, petrecut joi 11.04.2019.

O tânără din localitate, martoră la tragedia prin care trece faimilia, a postat, pe o rețea de socializare, un mesaj emoționant și un apel umanitar de ajutorare:

“Nu pot să dorm ! Poate de la zgomotul pe care încă îl fac pompierii, la câteva case distanță de locuința mea, încercând, de câteva ore, să stingă un incendiu. Sau poate de la zgomotul durerii din sufletul meu vazând vecinii leșinați de durere.

S-au adunat mulți oameni care vroiau să ajute dar nu puteau decât să se uite neputincioși la flăcările mistuitoare …..Și dacă nu am reușit să stingem acest foc la timp, haideți să reușim altfel, să îl stingem cu izvorul bunătății sufletelor noastre , ajutându-i pe semenii noștri .”

Persoanele care doresc să ajute familia greu încercată pot face donații în contul IBAN Lei RO82RZBR0000060019860831, titular Mirela Bota sau pot suna la numărul de telefon 0744181805.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea