Ziarul Unirea
 

APEL UMANITAR pentru o familie din Câmpeni, rămasă fără un acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu: “Dacă nu am reușit să stingem acest foc la timp, haideți să reușim altfel”

APEL UMANITAR pentru o familie din orașul Câmpeni, care a rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu devastator, petrecut joi 11.04.2019.

O tânără din localitate, martoră la tragedia prin care trece faimilia, a postat, pe o rețea de socializare, un mesaj emoționant și un apel umanitar de ajutorare:

“Nu pot să dorm ! Poate de la zgomotul pe care încă îl fac pompierii, la câteva case distanță de locuința mea, încercând, de câteva ore, să stingă un incendiu. Sau poate de la zgomotul durerii din sufletul meu vazând vecinii leșinați de durere.

S-au adunat mulți oameni care vroiau să ajute dar nu puteau decât să se uite neputincioși la flăcările mistuitoare …..Și dacă nu am reușit să stingem acest foc la timp, haideți să reușim altfel, să îl stingem cu izvorul bunătății sufletelor noastre , ajutându-i pe semenii noștri .”

Persoanele care doresc să ajute familia greu încercată pot face donații în contul IBAN Lei RO82RZBR0000060019860831, titular Mirela Bota sau pot suna la numărul de telefon 0744181805.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...