APEL UMANITAR! Astăzi este ziua Andreei, fetița din Oarda care are nevoie de o operație costisitoare pentru a păși drept în viață

Astăzi Andreea Mădălina Ploia, din Oarda, împlinește 4 anișori. Patru ani de când se luptă cu o boală greu de dus, atât pentru puiul de om cât și pentru părinții dezarmați de soartă. La vârsta de 1 an și 9 luni a fost, într-un final, diagnosticată cu rahitism hipofosfatemic familial și boala Blount.

Încă de atunci radiografiile arătau o dezvoltare necorespunzătoare vârstei biologice, modificările de rahitism la membrele superioare precum și pe cele ale membrelor inferioare, sugestive pentru boala Blount: genu varum, tibia vara, metafizele distale femurale și proximale tibiale ascuțite în porțiunea medială și discret fragmentate.

Pentru că boala a avansat, părinților Andreei le-a fost indicată corecția chirurgicală. Cum costurile operației depășesc cu mult posibilitățile familiei care mai are un copilaș de crescut, venitul de bază fiind asigurat doar de tatăl care merge zilnic cu inima grea la serviciu, nu ne rămâne decât să ne arătam solidari și să contribuim și noi, cu mult, cu puțin, cu oricât. Și dacă ar fi să vândă tot ce au, 70.000 de euro tot nu ar reuși să strângă, iar timpul trece în defavoarea micuței Andreea Mădălina.

Împreună îi putem dărui un altfel de viitor, o putem ajuta să pășească drept în viață. Luna viitoare este ziua ei, nu are nevoie de păpuși sau jucării, are nevoie de șansă, noi putem fi șansa ei! Puteți dona în contul deschis pe numele tatălui, Ploia Ioan Marcel (tel:0746458423): RO66BRDE010SV49050830100, BRD Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...