Rămâi conectat

Sport

Apel al fanilor dinamoviști: clubul de fotbal Dinamo, cumpărat de suporterii dinamoviști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo anunță lansarea platformei online care își propune să reunească toată suflarea dinamovistă din țară și străinătate, cu scopul preluării pachetului majoritar de acțiuni al clubului de fotbal Dinamo București.

Site-ul adpd.ro va fi operațional începând de miercuri, 6 noiembrie 2019, ora 12:00, iar de la ora 14:00, va avea loc conferința de presă a membrilor fondatori ai ADPD, Cornel Dinu și Răzvan Oprea, la Stadionul Dinamo. Suporterii dinamoviști de pretutindeni vor găsi aici toate informațiile necesare pentru a se putea alătura echipei ADPD, acum, când clubul alb-roșu este pe cale să devină clubul suporterilor dinamoviști. Negocierile dintre reprezentanții ADPD și Ionuț Negoiță, deținătorul a peste 90% din clubul Dinamo, s-au încheiat așa cum ne doream: actualul patron al FC Dinamo 1948 SA și-a dat acceptul să vândă către ADPD 50% plus 1 din acțiunile societății comerciale, la prețul simbolic de 1 leu.

Tranzacția este condiționată de garantarea plății imediate de către ADPD a 500.000 de euro, sumă ce reprezintă datorii scadente ale clubului. Ne aflăm, așadar, în momentul în care clubul de fotbal Dinamo București poate deveni, precum Bayern Munchen sau Real Madrid, un club patronat de înșiși suporterii săi din întreaga lume.

Prin intermediul site-ului ce va fi lansat miercuri, 6 noiembrie 2019, de către ADPD, toți aceștia vor putea contribui direct la renașterea clubului de fotbal Dinamo. O vor putea face atât financiar, cât și prin participarea – în calitate de membri cotizanți ai ADPD – la luarea principalelor decizii privind noul Dinamo. Clubul nostru va deveni astfel al nostru la propriu, nu doar la nivel declarativ și simbolic. Va aparține cu adevărat fanilor dinamoviști, și nu unor investitori speculativi în căutare de imagine sau de tunuri financiare. Suntem mulți, suntem pătimași, suntem bolnavi de Dinamo. De-acum, de noi depinde ca Dinamo să redevină un club sănătos, performant, de care să putem fi mândri și în viitor.

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea