Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Apărătorul Vlăduț Popa (Hermannstadt), la Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir este foarte aproape să-l achiziționeze pe fundașul central Vlăduț Popa (21 de ani, legitimat la prim-divizionara Hermannstadt, anul trecut component al CSU Alba Iulia).

Apărătorul a și jucat în „roșu-albastru” în amicalul recent de la Mediaș și se prezintă la antrenamentele conduse de Lucian Itu.

Metalurgistul Cugir mai testează o serie de tineri jucători, de la CFR cluj, iar sâmbătă dispută un meci de verificare cu CSU Alba Iulia pe propriul teren, căzând testul cu CSC Șelimbăr, prevăzut inițial.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„În principiu vrem să-l transferăm, urmează ca în aceste zile să aflăm detaliile în care poate pleca de la Hermannstadt, practic în ce condiții putem să-l înregimentăm”, a spus Călin Mureșan, directorul CS Metalurgistul Cugir.

În iarnă Vlăduț Popa a făcut pasul spre prima scenă, la Hermannstadt, în 6 luni acesta ajungând din Liga 3 pe prima scenă. Fundașul central venise în vară la divizionara terță din Cetatea Marii Uniri și a lăsat o impresie excelentă în această perioadă. CSU Alba Iulia i-a dat acordul de transfer și a păstrat un procent  dintr-un eventual transfer, astfel că Vl. Popa a apărut în lotul grupării sibiene în primele runde din 2023, fără a fi utilizat.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost format la CSȘ Craiova și a mai evoluat până acum pentru Comuna Recea, Gilortul Tg. Cărbunești, ACSO Filiași și CSU Alba Iulia.  Vlăduț a semnat cu noi pentru doi ani și jumătate, semn că FCH investește în tineri și în viitorul fotbalului sibian”, a anunțat în ianuarie clubul sibian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea