Rămâi conectat

Economie

ANUNȚ: PRIMATO SRL solicită înaintarea de oferte de servicii de consultanță privind întocmirea aplicației de finanțare și a documentelor suport

Andreea Ștefan

Publicat

în

Subscrisa PRIMATO S.R.L., cu sediul în Mun. Alba Iulia, str.Nicolae Bălcescu nr.10, bl. D1A, sc.A et.3, apt.11, jud. Alba, intenționează să depună o cerere de finanțare în cadrul POR2014 -2020, apel de proiecte POR/937/2 PI 2.1.B – Incubatoare de afaceri – Relansare (Centru) având ca obiect: Consolidarea pe piata a pozitiei IMM-urilor in domeniul industriei auto si componente prin infiintarea unui incubator de afaceri in Mun. Alba Iulia.

Solicităm înaintarea unei oferte de servicii de consultanță pentru servicii privind întocmirea aplicației de finanțare și a documentelor suport, precum și pentru asistență în procesul de evaluare și precontractare, respectiv consultanță pentru managementul implementării proiectului. Locul de implementare este situat în Municipiul Alba Iulia, str. Alexandru Ioan Cuza nr.6 C.

Durata estimată a contractului de servicii este de 30 de luni. Valoarea estimată a serviciilor este de 300.000 lei, valoare fără TVA. Prețul contractului este ferm și nu face obiectul ajustării.

Oferta va conține descrierea metodologică a abordării serviciilor și CV-urile personalului – cheie propus, precum si un certificat constatator ONRC privind situatia curenta a ofertantului care să permită evaluarea riscului privind un potențial conflict de interese.

Pentru operatorii economici interesați, rugăm transmiterea ofertei prin e-mail pe adresa: [email protected] până cel târziu marți, 29.06.2021, ora 12:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Datoria externă a României a EXPLODAT în luna ianuarie 2024: A crescut cu 4,314 miliarde euro

Unirea Ziarul

Publicat

în

Datoria externă a României a EXPLODAT în luna ianuarie 2024: A crescut cu 4,314 miliarde euro Datoria externă totală a crescut, în ianuarie 2024, cu 4,314 miliarde euro, până la 173,126 miliarde euro, iar deficitul de cont curent s-a majorat cu 78,7%, la 1,358 miliarde euro, informează vineri Banca Naţională a României printr-un comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea