Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Economie

Anunț lansare proiect – „Reamenajare parcuri de joacă în Aleea Parc și Petrești” cod SMIS: 153875 – beneficiar municipiul Sebes

Andreea Ștefan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Anunț lansare proiect

Proiectul ”Reamenajare parcuri de joacă în Aleea Parc și Petrești”, cod SMIS: 153875 contribuie la realizarea obiectivului priorității de investiție 9.1: Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin măsuri integrate) întrucât crearea unor spaţii pentru petrecere a timpului liber, în imediata proximitate a comunităţii, va avea efecte benefice, atât pentru comunitate, în sensul de creştere a valorii şi potenţialului zonei, de integrare şi de îmbunăţire a imaginii zonei, cât şi pentru restul oraşului care va beneficia de aceste servicii.

Proiectul propus contribuie la atingerea obiectivului specific al Strategiei de dezvoltare locală, respectiv, OS1 Îmbunătăţirea infrastructurii şi spaţiilor publice urbane în teritoriul SDL, cu accent pe ZUM Sebeş, Măsura 1.1-Amenajarea spațiilor publice urbane din ZUM si SDL, Intervenții de tip POR (hard) 1.1.1. Crearea/reabilitarea/modernizarea de zone verzi, piațete, zone pietonale și comerciale.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Valoarea totală a proiectului este de 1.476.211,94 lei, din care 1.100.573,28 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Proiectul se derulează în perioada 1.03.2018 – 31.12.2023.

Obiectivul general al proiectului:

Imbunătățirea infrastructurii spațiilor publice urbane și creșterea gradului de confort, recreere și petrecere a timpului liber în Municipiul Sebeș.

Obiectivele specifice ale proiectului:

OBS 1 Reamenajarea parcurilor de joacă din Aleea Parc și Petrești în beneficiul populației defavorizate din teritoriul SDL Sebeș.

OBS 2 Imbunătățirea calității spațiului public urban prin crearea de infrastructura recreațională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Profesor de la ASE, despre ”iluzia creșterii economice pe datorie”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Profesor de la ASE, despre ”iluzia creșterii economice pe datorie” Cristian Păun, originar din Alba Iulia, a făcut pe contul său de socializare o analiză succintă a ”creșterii economice pe datorie”. Profesorul de la ASE  examinează modul în care a crescut datoria publică a României din anul 2020 până în 2024, cocluzionând câ ”ne îndreptăm […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea