Rămâi conectat

Economie

Anunț finalizare proiect – „CAPITAL DE LUCRU NISA” în cadrul măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

6.07.2021

ANUNŢ FINALIZARE PROIECT FINANŢARE

NISA GROUP S.R.L., cu sediul în ALBA, localitatea Alba lulia, str. Str.Septimius Severus, nr. 28 , România, anunţă demararea proiectului cu titlul „CAPITAL DE LUCRU NISA”, nr.

Contract finanţare M2-3435 din 05-01-2021, în cadrul măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014- 2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Valoarea totală a grantului nerambursabil: 157.238,40 Lei Valoarea cofinanţării: 23.585,76Lei.

Numele Autorităţii de Management: Ministerul Fondurilor Europene (MFE)

Numele Organismului Intermediar: Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) în parteneriat cu Agenţiile pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului (AIMMAIPE) conform Anexei 4 şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile.Data de început a proiectului: 20.01.2021

Data de finalizare a proiectului de finanţare: 06.06.2021

Obiectivul general al proiectului vizează o creştere constantă a cifrei de afaceri şi veniturilor companiei, care să o propulseze printre cele mai competitive firme din sectorul său de activitate.

Rezultatele aşteptate în urma implementării proiectului: menţinerea sau după caz. suplimentarea numărului de salariaţi înscrişi în cererea de finanţare, pe o perioadă de cel puţin 6 luni de la data acordării ajutorului de stat;-OBIECTIV REALIZAT PROIECT COFINANŢAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA PRIN PROGRAMUL OPERAŢIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr. 44/2020 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, cu modificările şi completările ulterioare.

PERSOANA DE CONTACT: DREGHICI DAN ,TEL. 0728444319


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

România umilită de Bulgaria. Inflația la vecini a ajuns la 3% în timp ce țara noastră conduce topul exploziei în UE

Unirea Ziarul

Publicat

în

România umilită de Bulgaria. Inflația la vecini a ajuns la 3% în timp ce țara noastră conduce topul exploziei în UE Rata anuală a inflaţiei în Bulgaria a încetinit în martie la 3%, de la 3,3% în luna precedentă, ajungând la cel mai redus nivel din iulie 2021, arată datele publicate luni de Institutul Naţional […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea