Rămâi conectat

Economie

Anunț de presă pentru finalizarea proiectului „Dezvoltarea unei noi activități și angajarea de personal în cadrul SC REZOLVAREA SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț de presă

S.C. REZOLVAREA S.R.L. cu sediul în Municipiul Carei, Str. Doina, nr. 5, județul Satu – Mare, CUI 34835774, J30/521/2015, a implementat proiectul cu titlul: „Dezvoltarea unei noi activități și angajarea de personal în cadrul SC REZOLVAREA SRL, cod SMIS 131489, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 5966/15.09.2020 încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.377.711,66 lei, din care asistenţa financiară  nerambursabilă este de 870.658,54 lei, din care 740.059,76 lei din FEDR și 130.598,78 lei din Bugetul Național.

Proiectul s-a implementat la punctul de lucru al societății în Regiunea Centru, judeţul Alba, Municipiul Aiud, Str. Viilor, FN, începând cu data de 01.06.2019 si pana la  31.07.2021, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Obiectivul general al proiectului DEZVOLTAREA UNEI NOI ACTIVITĂȚI ȘI ANGAJAREA DE PERSONAL ÎN CADRUL SC REZOLVAREA SRL a fost consolidarea poziției pe piața locală și regională a societății, în prestarea lucrărilor de pregătire a terenului pentru diverse obiective de investiții în infrastructura de bază.

Proiectul răspunde Priorității de investiții 2.1. prin:

–  Dezvoltarea societății Rezolvarea SRL prin generarea de venituri dintr-o activitate nouă.

– Diversificarea activității societății prin achiziția de echipamente noi care vor servi fluxului operațional de prestare a lucrărilor de pregătire a terenului.

– Creșterea activității societății, ca urmare a investițiilor prevăzute prin proiect, fapt ce determină creșterea cifrei de afaceri și creșterea personalului angajat.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

  1. Dezvoltarea unei noi activități în cadrul societății, prin achiziționarea a 9 echipamente noi pentru prestarea lucrărilor de pregătire a terenului.
  2. Creșterea numărului mediu de salariați ai societății prin crearea a 5 locuri de muncă, din care 1 pentru persoană din categorii defavorizate.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: Dezvoltarea activității proprii a societății prin introducerea de servicii noi care vor genera un flux operațional nou și venituri suplimentare pentru societate.

Rezultate realizate: achiziția a 9 echipamente noi și crearea a 5 locuri noi de muncă

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la sediul social al firmei sau la tel. 0749537372, e-mail [email protected], persoana de contact Săntăuan Vasile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea