Rămâi conectat

Economie

Anul Nou cu scumpiri pentru români – vezi ce costă mai mult de la 1 ianuarie 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima zi a lui 2014 aduce un val de creșteri de prețuri. Românii vor plăti de la 1 ianuarie mai mult pentru carburanţi, dar şi pentru gazele naturale.

Ţigările şi cafeaua se vor scumpi şi ele, asta după ce taxa pe tutun se majorează cu 67%. Tot de anul viitor cresc şi amenzile rutiere cu 10% din salariul minim brut.

De exemplu, cea mai mică amendă de două puncte, pentru folosirea telefonului mobil sau lipsa centurii de siguranţă, va costa 170 de lei.(CG 2) Persoanele care obţin venituri din chirii vor plăti 5,5% contribuţia de asigurări sociale de sănătate.

Şi tot din ianuarie facturile românilor la curent sau telefon ar putea creşte o dată cu introducerea „taxei pe stâlp” de 1,5%.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea