Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Antrenorul Marcel Rusu rămâne la CSM Unirea Alba Iulia până în vara anului 2023! Continuitate pe banca “alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Marcel Rusu va rămâne pe banca tehnică a CSM Unirea Alba Iulia până la finele actualului campionat, respectiv până în vara anului 2023, este decizia luată de curând de către oficialii divizionarei terțe din Cetatea Marii Uniri.

Instalat la începutul acestui an în postura de antrenor principal, Marcel Rusu îi mai are în staff pe Mircea Oprea – secund și Petre Clep – cu pregătirea portarilor, cei trei fiind supervizați în pregătire de către Mihai Dăscălescu – președintele secției de fotbal. Astfel, la reunirea prevăzută în 23 ianuarie 2023, antrenorii Unirii vor fi aceiași ca la startul lui 2022, când în plină incertitudine financiară, s-a apelat la această soluție de criză, după plecarea sofisticatului Valentin Sinescu.

Preluată de Primăria municipiului Alba Iulia în luna august, formația albaiuliană a reușit un parcurs cu mult peste așteptări în cele 15 etape scurse din Liga 3, clasându-se pe poziția a 4-a din Seria 9, una de play-off, o surpriză extrem de plăcută, chiar dacă a început sezonul extrem de modest, cu 6 jocuri fără succes. Reprezentanții grupării albaiuliene au mizat astfel pe continuitate în privința staff-ului administrativ, cu toate că în ultimele luni s-au aflat mereu în discuții cu diverși antrenori, în căutarea aducerii unui tehnician de calibru.

*Nume grele pe listă și pretenții exagerate

Pe lista reprezentanților “alb-negrilor” s-au aflat, pe rând, nume importante, precum Adrian Vâsâi (fostul selecționer al României Under 19), brașoveanul Călin Moldovan (fost la Metalurgistul Cugir), Ioan Ovidiu Sabău, sau ex-uniristul Alexandru Pelici (pe banca “tricolorilor” Under 19, angrenat în calificările pentru Campionatul European), în această perioadă. De altfel, “Moțul”, fostul component al Generației de Aur, a asistat în septembrie, la întâlnirea din runda a 5-a, în septembrie, de pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia – Corvinul Hunedoara, scor 0-3, alături de reprezentanții cliubului și ai primăriei albaiuliene. Elegant, Sabău nu a spus un “nu” hotărât negocierilor, dar a preferat să ofere un răspuns tranșant în pauza competițională din această iarnă, pretențiile sale și ale staff-ului, din punct de vedere financiar, fiind însă greu de acoperit de către o echipă de pe a treia scenă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea