Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Antrenorul Dorel Mureşan speră să salveze CS Zlatna

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce în ultimele etape din tur a preferat să nu răspundă la telefon, antrenorul divizionarei terţe Dorel Mureşan a acceptat să dialogheze pe tema comportării echipei de pe Ampoi în prima parte a campionatului, încheiată pe penultimul loc în Seria a 6-a, cu numai 9 puncte. „Mi-a fost ruşine pentru rezultatele înregistrate, eram foarte mâhnit. Au existat momente în care mă gândeam să renunţ, dar apoi mi-am spus că nu sunt laş. Recunosc că n-am trăit aşa ceva în toată cariera şi am învăţat multe din ce s-a petrecut în acest sezon„, a declarat Dorel Mureşan.

*Curăţenie de iarnă şi căutări de întăriri

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta continuă „misiunea imposibilă”, a programat data reunirii pe 16 ianuarie 2012 şi în acest moment caută de zor jucători pentru întărirea efectivului în ideea evitării retrogradării. „Totul depinde de ce vom reuşi să aducem, oricum vizăm numai fotbalişti din Liga a 2-a şi a 3-a, dar deocamdată nu pot oferi niciun nume„, a mai adăugat Mureşan, a cărui echipă a câştigat un unic joc intern, în runda de final, cu CFR II Cluj. „Încercăm să redresăm corabia. Deşi suntem creditaţi cu şanse reduse eu zic că ne putem salva. Scopul nostru este să întărim lotul, să transferăm valoric peste media valorică actuală a lotului. Oricum au existat jucători care m-au dezamăgit şi o să renunţăm la 8-10 dintre actualii echipieri„, a precizat tehnicianul aurarilor. Mureşan are la îndemână exemple din ediţia trecută când afişează optimism în perspectiva returului. „Stagiunea anterioară Unirea Dej şi FC Cisnădie s-au reabilitat în retur şi au urcat mult în clasament. De asemenea, nu putem omite căderea Zlatnei ce a ajuns să retrogradeze, deşi ierna pe o poziţie liniştită„, a încheiat antrenorul în vârstă de 58 de ani.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea