Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Dan Mănăilă continuă la Mureşul Vinţu de Jos şi în Liga a 3-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Manaila Muresul Vintu 1Antrenorul Dan Mănăilă continuă la Mureşul Vinţu de Jos şi va fi prezent luni, 25 iulie, la reunirea echipei ce a promovat în eşalonul terţ, deşi la un moment dat se vehicula faptul că despărţirea de nou-promovata în Liga a 3-a este o certitudine.

Am fost în această săptămână la Vinţu de Jos, am discutat cu primarul şi viceprimarul. Se vrea continuitate şi trebuie să urnim căruţa. Important este că jucătorii pe care ne-am bazat în sezonul precedent doresc să rămână şi în stagiunea ce urmează. Se studiază modalitatea de finanţare a achipei, dar şi forma de achitare a restanţelor, inclusiv a primei de promovare„, a declarat Mănăilă. Conform unor surse apropiate clubului, jucătorii de bază vor încasa câte 2400 de lei pentru realizarea accederii în Liga a 3-a.

De la promovarea reuşită în luna trecută, la Mureşul s-a iscat o situaţie tulbure, fiind numeroase răsturnări de planuri şi strategii, la un moment dat Mănăilă neintrând în calculele băncii tehnice.

*Fără Dulap!

Doar fundaşul Răzvan Dulap nu va mai continua sub comanda lui Mănăilă, întrucât jucătorul ce aparţine de „U” Cluj are o situaţie complicată din punct de vedere financiar şi contractual.

Apele se liniştesc la Mureşul Vinţu de Jos, nou-promovata în Liga a 3-a, după câteva săptămâni tensionate, cu fricţiuni la nivelul conducerii tehnice, dar şi a celei administrative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea