Antrenorul cugirean Gheorghe Constantin și-a făcut asociație de box

Gheorghe Constantin, cunoscut pentru performanțele sale în anii în care a activat ca jucător de performanță în sportul cu mănuși, la Metalurgistul Cugir, dar și pentru activitatea desfășurată ca antrenor, s-a hotărât sa-și facă asociație de box, care va funcționa sub denumirea de Asociația ,,Gigi Box” Cugir. 

Judecătoria Alba Iulia a dat deja undă verde printr-o hotărâre judecătorească, solicitării formulate de antrenorul de box din Cugir. De câțiva ani, Gheorge Constantin, cunoscut și sub numele de ,,nenea Gigi”, activează ca antrenor la secția de box  a Clubului Sportiv Orășenesc (C.S.O.) Cugir, calitate pe care și-a asumat-o și care i-a adus satisfacții în competițiile naționale și internationale.

,,Să nu se înțeleagă că am de gând să plec de la CSO și că voi face concurență vreunei alte secții de box din Cugir. Rămân pe mai departe, antrenorul sportivilor de la CSO, pe care i-am format și cu care am obținut rezultate frumoase. Constituirea Asociației ,,Gigi Box” va avea rolul și de a primi sprijin din partea unor sponsori iubitori ai sportului cu mănuși, care deseori mi-au transmis că ar dori să stimuleze financiar, în mod legal, sportivii care participă la pregătire și pe cei cu rezultate la competițiile organozate. Acest sprijin ar prinde bine și pentru stimularea boxerilor, cât și pentru dezvoltarea bazei sportive”, ne-a declarat antrenorul Gigi Constantin.

(C.P.)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...