ANI: Un fost consilier local în cadrul Consiliului Local Pianu este incompatibil

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de natură administrativă și avere nejustificată în cazul a 19 foști și actuali aleși locali, printre care și ALION DUMITRU, fost Consilier Local în cadrul Consiliului Local Pianu, se arată într-un comunicat de presă al Agenției Naționale de Integritate.

În urma evaluărilor, inspectorii de integritate au constatat:

ALION DUMITRU, fost Consilier Local în cadrul Consiliului Local Pianu, Județul Alba s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 12 septembrie 2016 – 18 decembrie 2017, deoarece a deținut simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al Primăriei comunei Pianu, județul Alba, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, mai spune comunicatul de presă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...