Rămâi conectat

Politică Administrație

Angelica Mocan l-a făcut K.O. pe Călin Potor! Vezi candidații PNL Alba la alegerile parlamentare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angelica Mocan este candidatul PNL pentru colegiul nr.1 Alba Iulia, colegiu ce ar fi trebuit să fie al deputatului în funcție Călin Potor. Aceasta este marea surpriză în PNL Alba unde, în această după-amiază au fost aleși, prin vot secret, candidații pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

La capătul unei ședințe de aproape două ore PNL Alba și-a stabilit următorii candidați: Angelica Mocan – Colegiul de deputați Alba Iulia, Mihai Nicușor – colegiul Cugir-Zlatna și Teodor Atanasiu – Colegiul senatorial nr.1.

În colegiul Sebeş-Blaj, nu există niciun candidat, deoarece liberalii au decis în ultimul moment continuarea negocierilor cu PSD, existând varianta ca PNL şi PSD să facă „schimb” de colegii, Sebeş-Blaj să fie cedat social-democraţilor, iar liberalii să primească un alt colegiu, Aiud-Ocna Mureş.

Precizăm că, potrivit unor surse din interiorul partidului, Călin Potor, deputat în funcţie şi favoritul la nominalizare, a fost învins la o diferenţă de 20 de voturi de către colega sa Angelica Mocan. Decizia finală va fi luată însă de către Delegaţia Permanentă a PNL la nivel naţional, care poate să ţină cont de propunerea organizaţiei din Alba, respectiv Angelica Mocan, sau poate decide respectarea protocolului, potrivit căruia parlamentarii în funcţie au întâietate pe colegiul pe care îl ocupă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea