Angajaţii primăriei Blandiana – fără salarii de sărbători

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Angajaţii primăriei Blandiana nu şi-au mai primit drepurile salariale de patru luni, ultima lună de plată fiind luna august, o situaţie mai puţin întâlnită la nivelul administraţiilor locale, fie ele chiar şi din mediul rural. În aceeaşi situaţie se află şi consilierii locali care n-au primit niciun leu de la primărie pe această perioadă chiar dacă au participat la toate şedinţele de consiliu convocate de primar.
După cum am aflat, în bugetul local aprobat la începutul anului fondul de salarii a fost prevăzut doar pentru opt luni şi nu pentru tot anul 2010. După cum ne informa primarul Nicolae Gherman, situaţia este fără precedent la Blandiana, când salariile nu se primesc chiar în condiţiile în care Guvernul a făcut tăierile cunoscute.
Gherman rămâne totuşi optimist şi crede că în ianuarie 2011, când va fi aprobat noul buget, salariaţii ar putea să-şi primească restanţele pe cele patru luni ale anului trecut. Este doar o speranţă, pentru că aşa cum ne spunea şi viceprimarul, comuna e săracă, bugetul va fi la fel de mic, iar pe zi ce trece banii sunt tot mai puţini ca să mai rămână şi pentru salarii. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Cugireanul 10 decembrie 2010 at 7:17

Actualul primar, care este vechi membru PNL , nu a facut nimic pentru comuna de 7-8 ani de cand este in functie.
Ar trebui ca angajatii primariei si consilierii locali sa fie paltiti din banii lui daca este incapabil sa gestioneze problemele comunei.
Sunt comune mai sarace in judet care s-au chibzuit si au bani de salarii, dar cu un asemenea incompetent nici nu ma mir.
Indiferent de culoarea politica primarii incompetenti trebuie schimbati, din pacate noi alegatorii trebuie sa asteptam 4 ani pentru a face asta,

Gherman 13 decembrie 2010 at 9:54

Cugireanule te stiu eu cine esti, nu esti din Cugir esti de aici de linga mine si ai dus-o prea mult bine din bani publici iar acum ca orice pasare visezi malai…. functia de primar dar cetatenii acestei comune nu sint prosti sa puna in fruntea comunei o ciocirlie inbracata frumos, ei au nevoe de un bun gospodar in fruntea comunei asa cum am demostrato de-a lungul mai multor mandate .EU mi-am facut casa pe munca mea nu ca tine din bani furati …… ai GRIJA >>>> Iar ca realizari de vre-o 7—-8 ani pentru cine nu stie vreau sa le aduc la cunostinta numai cele mai importante;Am: introdus curentul in satul Racatau 5 miliarde, reabilitat scolile 4 miliarde, iluminatul public 3 miliarde ,reabilitat cladirea primariei veche din anii 1958 1miliard, am extins asfaltul catre satul Acmariu ,reparat anual drumurile comunale si de hotar. reparat brudina Acmariu etc.. Iar ultima AM realizat ALIMENTAREA CU APA a comunei pe ordonanta 7 a lui Tariceanu proiect depus si aprobat din 2006. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU CINE MINTE. ps asa sa scri si tu la urma cind mai comentezi prosti.

Comentariile sunt oprite