Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Angajaţii primăriei Blandiana – fără salarii de sărbători

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Angajaţii primăriei Blandiana nu şi-au mai primit drepurile salariale de patru luni, ultima lună de plată fiind luna august, o situaţie mai puţin întâlnită la nivelul administraţiilor locale, fie ele chiar şi din mediul rural. În aceeaşi situaţie se află şi consilierii locali care n-au primit niciun leu de la primărie pe această perioadă chiar dacă au participat la toate şedinţele de consiliu convocate de primar.
După cum am aflat, în bugetul local aprobat la începutul anului fondul de salarii a fost prevăzut doar pentru opt luni şi nu pentru tot anul 2010. După cum ne informa primarul Nicolae Gherman, situaţia este fără precedent la Blandiana, când salariile nu se primesc chiar în condiţiile în care Guvernul a făcut tăierile cunoscute.
Gherman rămâne totuşi optimist şi crede că în ianuarie 2011, când va fi aprobat noul buget, salariaţii ar putea să-şi primească restanţele pe cele patru luni ale anului trecut. Este doar o speranţă, pentru că aşa cum ne spunea şi viceprimarul, comuna e săracă, bugetul va fi la fel de mic, iar pe zi ce trece banii sunt tot mai puţini ca să mai rămână şi pentru salarii. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AlbaFest® 2024, 31 mai – 2 iunie: RESTRICȚII de circulație pe durata evenimentului. Ce străzi vor fi vizate

Bogdan Ilea

Publicat

în

AlbaFest® 2024, 31 mai – 2 iunie: RESTRICȚII de circulație pe durata evenimentului. Ce străzi vor fi vizate În mai multe zone din Alba Iulia vor fi implementate restricții de circulație pe durata celor trei zile de AlbaFest 2024, care vor avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie. Citește și: PROGRAMUL AlbaFest® 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea