Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Angajările la stat vor fi înghețate! Marius Budăi, ministrul Muncii anunță că vor exista și excepții

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajările la stat vor fi înghețate! Marius Budăi, ministrul Muncii anunță că vor exista și excepții

Coaliția de guvernare a decis să înghețe angajările în sistemul bugetar. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, marți, că vor exista și excepții.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ministrul Marius Budăi a precizat că Educația și Sănătatea vor fi două domenii-cheie unde se vor face excepții de la această regulă și se vor face în continuare angajări.

De asemenea, potrivit lui Marius Budăi, și la Ministerul Muncii vor fi făcute excepții, pentru persoanele cu dizabilități, ca acestea să fie incluse în societate.

„Educația și Sănătatea, acolo vor fi excepții. De asemenea, la Ministerul Muncii, pentru persoane cu dizabilități. Nu vom bloca accesul persoanelor cu dizabilități”, a spus Marius Budăi.

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a vorbit, marți, despre interzicerea cumulului pensie-salariu.
Întrebat dacă această măsură va fi adoptată, Marius Budăi a explicat că vorbim de un pachet de măsuri, nu doar de aceasta. Mai mult, el a precizat că actuala coaliție nu urmărește să interzică drepturi, ci să creeze o relație între stat și cetățeni, unde aceștia din urmă să nu fie defavorizați.

„Înțelegem că, dacă cetățenii trebuie să facă anumite sacrificii, și statul trebuie să facă anumite sacrificii”
„Suntem în construcția unor măsuri care să vină nu neapărat de a interzice drepturi, ci de a consolida relația dintre stat și cetățeni.

Înțelegem că, dacă cetățenii trebuie să facă anumite sacrificii, și statul trebuie să facă anumite sacrificii”, a spus, marți, Marius Budăi.

„Toată ideea dusă în această discuție nu este o singură măsură, este un pachet de măsuri”, a mai spus el.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș Transfăgărășanul( DN7C) traversează pe o lungime de 151 km, pe axa nord-sud, Munții Făgăraș, care este cel mai înalt lanț muntos din România. Transfăgărășanul, ce face parte din Carpații Meridionali, este un drum spectaculos ce leagă regiunea istorică a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea