Rămâi conectat

Politică Administrație

Angajări la Curtea de Conturi Alba: se caută 6 auditori externi pentru proiectele derulate pe fonduri europene!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Curtea de Conturi a României a scos la concurs, la nivelul teritorial al Autorităţii de Audit, nu mai puțin de 27 de posturi vacante de auditor public extern, din care: 17 posturi de auditor public extern pentru care se solicită pregătire de specialitate – studii superioare economice de lungă durată, două posturi de auditor public extern pentru care se solicită pregătire de specialitate – studii tehnice superioare de lungă durată în domeniul inginerie civilă și 8 posturi auditor public extern pentru care se solicită pregătire de specialitate – studii superioare juridice de lungă durată.

Din cele 27 de posturi, 6 sunt scoase la concurs de Direcţia Regională de Audit Alba. Sunt căutați 4 auditori publici extern – profil economic, un auditor public extern – profil juridic și un auditor public extern – profil inginerie civilă. Candidații trebuie să aibă numai trei ani de practică în domeniile pe care aplică, însă li se cer o serie de aptitudini suplimentare cum ar fi: capacitatea de analiză a activităţilor specifice programelor finanţate prin fondurile UE, în conformitate cu Regulamentele UE, capacitatea de sinteză a fenomenelor ce caracterizează procesele financiare din sfera programelor finanţate din fondurile UE, capacitatea de cunoaştere şi aplicare a regulamentelor şi directivelor UE şi a legislaţiei naţionale specifice, capacitatea de evaluare a sistemelor de management şi control instituite pentru gestionarea programelor finanţate din fondurile UE, capacitatea de a înţelege probleme complexe şi de a comunica în mod eficient.

Pentru a fi declarat ”admis” la proba scrisă și oral, candidaţii trebuie să obţină cel puţin nota 7. În 30 august au început înscrierile iar până în 19 octombrie ar trebui să fie susținute examenele, ținând cont de faptul că în toată țara au fost scoase la concurs nu mai puțin de 47 de posturi, la nivelul central al Autorităţii de Audit – 19, un post de director la Călărași și la nivelul teritorial al Autorităţii de Audit – 27 de posturi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea