Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Andrei Voineag, aut de la CS Universitatea Alba Iulia, pentru că a fost implicat în “cazul FC Daco-Getica”!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Voineag, fotbalistul de bandă stângă înregimentat temporar în această iarnă de liderul Ligii a 4-a Alba, a părăsit deja CS Universitatea Alba Iulia.

Formația din Cetatea Marii Uniri a decis să renunțe la serviciile sale, hotărâtoare fiind decizia de săptămâna trecută a Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de fotbal, în urma căruia Voineag a primit o suspendare de 6 luni. Aventura fotbalistului la gruparea albaiuliană a durat câteva săptămâni, răstimp în care acesta a evoluat 20 de minute în meciul amical cu CSM Deva, 0-2 în 11 februarie, de atunci neregăsindu-se în efectivul lui Mihai Manea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Comisia de Disciplină a FRF a anunțat sancțiunile în „cazul FC Daco-Getica”, în care echipa era anchetată pentru trucare de meciuri. Sancțiunile dure au fost acordate ca urmare a celebrului meci UTA Arad (albaiulianul Fl. Ilie, titular în distribuția gazdelor) – Daco Getica 6-0, o partidă cu cântec disputată în 2019, în Liga a 2-a, despre care s-a scris că ar fi fost trucată, iar 9 persoane au primit suspendări de la 2 ani și până la două luni. Cea mai dură penalitate a încasat-o Alin Stoica, căruia i s-a interzis accesul pe stadioane timp de doi ani, acesta primind și o o amendă în valoare de 200.000 de lei. Stoica, fără echipă de o bună perioadă de timp, are un istoric controversat (a trucat meciuri pentru pariuri, în Cipru, deghizat în arbitru). Al doilea pe lista durității sancțiunilor a fost… Andrei Voineag, în “alb-albastru” pentru puțin timp, cu o suspendare pentru 6 luni și o penalitate sportivă de 30.000 de lei (în temeiul art. 60 bis alin. 1 și 2.a din RD). Au mai fost suspendați Gabriel Răducan și Marius Tudorică – 3 luni și amendă de 15.000 de lei, Ioan Gurău, Liviu Gheorghe (actualmente la Dinamo), Raphael Stănescu  – două luni și amendă de 10.000 de lei, antrenorul Marius Baciu (și el fost la Unirea Alba Iulia, în 2010, în Liga a 2-a) și Sorin Bucuroaia – avertisment și amendă de 10.000 de lei. )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea