Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Andrei Mărginean şi Raul Şteau, în echipa României Under 17 la remiza ruşinoasă cu Luxemburg

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După victoria cu Lituania (scor 2-1) în cadrul turneului de calificare la Campionatul European din Anglia de anul viitor, naţionala Under 17 a României a remizat alb cu selecţionata similară din Luxemburg, în cea de-a doua partidă a grupei de calificare ce se desfăşoară în această săptămână în ţara noastră.

Andrei Mărginean (CS Zlatna) a fost integralist, iar aiudeanul Raul Şteau (Centrul Naţional de Pregătire Tg. Mureş/ Viitorul Cluj) a intrat în minutul 56 în distribuţia pregătită de Sorin Colceag. După acest egal ruşinos, „tricolorii” şi-au periclitat şansele de calificare, meciul decisiv fiind cu Austria (ce a câştigat ambele jocuri, 2-1 cu Luxemburg și 2-0 cu Lituania), duminică, la Mogoşoaia, începând cu ora 17.00.

Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 și cele mai bune patru dintre formațiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica la Turul de Elită.

Sursa: Federaţia Română de Fotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea