Andrei Mărginean şi Raul Şteau, în echipa României Under 17 la remiza ruşinoasă cu Luxemburg

După victoria cu Lituania (scor 2-1) în cadrul turneului de calificare la Campionatul European din Anglia de anul viitor, naţionala Under 17 a României a remizat alb cu selecţionata similară din Luxemburg, în cea de-a doua partidă a grupei de calificare ce se desfăşoară în această săptămână în ţara noastră.

Andrei Mărginean (CS Zlatna) a fost integralist, iar aiudeanul Raul Şteau (Centrul Naţional de Pregătire Tg. Mureş/ Viitorul Cluj) a intrat în minutul 56 în distribuţia pregătită de Sorin Colceag. După acest egal ruşinos, „tricolorii” şi-au periclitat şansele de calificare, meciul decisiv fiind cu Austria (ce a câştigat ambele jocuri, 2-1 cu Luxemburg și 2-0 cu Lituania), duminică, la Mogoşoaia, începând cu ora 17.00.

Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 și cele mai bune patru dintre formațiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica la Turul de Elită.

Sursa: Federaţia Română de Fotbal

Dan HENEGAR

1 comentariu

Burleanu 27 octombrie 2017 at 13:49

Se pare ca a fost un succes si nu o mare rusine.(A se vedea analiza „marelui tehnician” Stoichita) O singura concuzie „viitorul arata bine”.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...