Rămâi conectat

Societate

Andreas Beleiu nu ratează ocazia de a trăi experienţa unică la Balul Bobocilor. Vrea să se distreze şi, de ce nu, să câştige titlul de Mister

Ziarul Unirea

Publicat

în

Balul bobocilor Colegiul Tehnic Apulum59Andreas Beleiu este elev în clasa a IX-a B la Colegiul Tehnic Apulum şi participă la Balul Bobocilor. Nu vrea să rateze această ocazie de a trăi experienţa unică la Bal. Are încredere în şansele lui de câştig, dar în acelaşi timp vrea să se distreze la maxim.

Printre pasiunile lui preferate se numără ping-pong-ul, iar în timpul liber îi place să iese în oraş cu prietenii.

„Nu e nimic mai interesant decât să te întorci într-un loc care a rămas neschimbat ca să îţi dai seama cât de mult te-ai schimbat tu” – Nelson Mandela, este citatul preferat al lui Andreas.

Dacă vă place  Andreas Beleiu şi doriţi ca el să câştige titlul de Mister Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Mister Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!

[nggallery id=2482]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea