Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Amsterdam Music Festival, atracția toamnei pentru festivalierii din Europa

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul Amsterdam Music Festival, organizat de cei de la ALDA, a pus Olanda pe harta iubitorilor de muzică din toată lumea, mulți români arătându-și interesul pentru evenimentul cu cel mai bun line-up din Europa în mijlocul toamnei de toamnă. AMF va avea loc sâmbătă, 21 octombrie 2023, pe Arena Johan Cruijff din Amsterdam.

Amsterdam Muzic Festival este considerat unul dintre cele mai importante festivaluri de gen din Europa. Acesta are loc în timpul Amsterdam Dance Event (ADE), care este o săptămână plină de evenimente muzicale, conferințe și expoziții legate de industria muzicii electronice. La fel ca si “fratele mai mic” Saga Festival, festivalul olandez organizat de ALDA oferă o gamă diversă de muzică pentru toate gusturile, cap de afiș fiind Dimitri Vegas & Like Mike. 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Au fost anunțate primele nume din line-up!

Se anunță o sâmbătă magică în “Țara lalelelor”, iar printre cei ce vor urca pe scena se numără Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, James Hype, Meduza, Purple Disco Machine, Vini Vici, Headhunter. Multi alți artiști urmează a fi anunțați în perioada următoare.  Anul trecut, peste 40.000 de participanți s-au adunat pentru o ediție sold-out a AMF, care a comemorat cea de-a 10-a aniversare. Pentru ediția din acest an, AMF a stabilit parteneriate radio în Europa de Vest. Colaboratorul olandez de lungă durată Radio 538, Studioul belgian Brussel, postul german 1LIVE și postul francez Fun Radio fac parte din campania masivă de promovare paneuropeană.

Amsterdam Music Festival aduce laolaltă unii dintre cei mai renumiți DJ-i și producători de muzică electronică din întreaga lume. Artiști precum Armin van Buuren, Martin Garrix, Hardwell și Tiësto au fost prezenți la festival în trecut. Spectacolele lor sunt însoțite de producții vizuale impresionante și efecte speciale, care transformă evenimentul într-o experiență memorabilă pentru participanți. Biletele sunt puse în vânzare prin amf-festival.com, începând de la 89,00 €.

Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea