Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Amicale tari pentru conjudeţene

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 20.00, FC Universitar Zlatna – „U” Cluj – Unirea joacă în deplasare cu echipa lui Pelici

Noua echipă de liga secundă mutată pe Ampoi, FC Maramureş Universitar Baia Mare va susţine astăzi, pe Stadionul „Minaur” din Zlatna, prima partidă de verificare în faţa suporterilor zlăteni. Meciul cu prim-divizionara „U” Cluj se va disputa de la ora 20.00, în nocturnă şi este un bun prilej pentru antrenorul Romulus Buia de a-şi testa jucătorii, în probe aflându-se Gavrilă, G. Toma, A. Câmpean (CS Zlatna), I. Grozav (FC Unirea Alba Iulia), Liutec (CFR Paşcani), A. Marcu, V. Gheorghiu, Al. Păun (Corvinul Hunedoara). În această săptămână, mai sunt prevăzute testele cu Voinţa Sibiu (vineri, 3 august, ora 20.00, tot la Zlatna) şi sâmbătă, partida externă cu Oţelul Roşu.
”Alb-negrii” au deplasare la Tg. Mureş
Deşi doar după două antrenamente bifate (!), FC Unirea Alba Iulia va juca astăzi, de la ora 18.00, în deplasare cu o altă echipă ce a activat în elită, FCM Tg Mureş. Retrogradată în vară, gruparea mureşeană a fost preluată în intersezon de fostul tehnician unirist Alexandru Pelici, ce-i are sub comandă pe Dâlbea şi I. Szabo (echipieri ai Unirii în trecut), Bunea (fost la CS Zlatna). „Alb-negrii” abia şi-au reluat pregătirile, încă nu au identificat soluţii financiare pentru supravieţuire, sunt restanţe numeroase către jucători, spe­ranţele îndreptându-se spre vânzarea lui Ionuţ Stan la FC Vaslui. Albaiulienii vor mai întâlni sâmbătă, 4 august, pe „Cetate”, pe Performanţa Alba Iulia, de la ora 10.00. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea