Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 6.700 de lei, la Alba Iulia, într-o singură zi: 31 de firme au fost controlate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică. Au fost legitimate 80 de persoane,  verificate 51 de autovehicule şi 31 de societăţi comerciale şi au fost identificate 6 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. A fost făcute 4 percheziţii şi a fost luată măsura reţinerii faţă de două persoane. 

 Ieri, 28 februarie, a.c., Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională şi pentru creşterea gradului de siguranţă publică.

La acţiune au participat, în total, 37 de poliţişti de ordine publică, rutieră,  investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 80 de persoane  şi verificate 31 de societăţi comerciale.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 57 de autovehicule.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au identificat 6 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt şi tentativă de furt.

Totodată, au fost constatate 52 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 6.795 lei, din care 14 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 34 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Au fost reţinute două permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea