Amenzi de peste 6.700 de lei, la Alba Iulia, într-o singură zi: 31 de firme au fost controlate

Polițiștii din Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică. Au fost legitimate 80 de persoane,  verificate 51 de autovehicule şi 31 de societăţi comerciale şi au fost identificate 6 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. A fost făcute 4 percheziţii şi a fost luată măsura reţinerii faţă de două persoane. 

 Ieri, 28 februarie, a.c., Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională şi pentru creşterea gradului de siguranţă publică.

La acţiune au participat, în total, 37 de poliţişti de ordine publică, rutieră,  investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 80 de persoane  şi verificate 31 de societăţi comerciale.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 57 de autovehicule.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au identificat 6 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt şi tentativă de furt.

Totodată, au fost constatate 52 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 6.795 lei, din care 14 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 34 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Au fost reţinute două permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...