Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

AMENZI de peste 46.000 de lei și 4 permise reținute de polițiștii din Alba, după o acţiune, pe DN1, pentru prevenirea accidentelor rutiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AMENZI de peste 46.000 de lei și 4 permise reținute de polițiștii din Alba, după o acţiune, pe DN1, pentru prevenirea accidentelor rutiere

Poliţiştii din Aiud au acţionat, pe DN 1, pe tronsonul Aiud – Mirăslău – Decea – Unirea şi au depistat 125 de conducători auto ce nu au respectat regimul legal de viteză. Alţi 9 conducători auto au fost amendaţi pentru încălcarea altor norme de circulaţie.

La data de 8 iunie 2022, în intervalul orar 06.00-13.00 și 15.00-20.00, poliţiştii rutieri din Aiud au desfășurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere și pentru depistarea, în trafic, a conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație privind viteza, pe DN 1, pe tronsonul cuprins între localităţile Aiud, Mirăslău, Decea și Unirea.

Poliţiştii au depistat și sancționat 125 de conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză și alți 9 care au săvârșit alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 46.200 lei.

Totodată, au fost reţinute 4 permise de conducere, toate pentru depășire neregulamentară şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

A fost constatată o infracțiune de conducere sub influența alcoolului.

În jurul orei 09,10, a fost depistat un bărbat de 68 de ani, din Ocna Mureș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Unirea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea