Ambulanță SAJ cu un pacient cu AVC, rămasă înzăpezită pe DC 205 Ohaba-Berghin, deblocată în urma intervenției pompierilor. Se intervine pe mai multe drumuri din județ pentru deszăpezire

Ambulanță SAJ, cu un pacient cu AVC, a rămas înzăpezită pe DC 205 Ohaba-Berghin, fiind deblocată în urma intervenției pompierilor. Pe mai multe drumuri din județ se intervine pentru deszăpezire.
În urma apelurilor primite prin 112 a fost semnalat faptul că, din cauza vântului puternic, zăpada a fost troienită pe câteva drumuri din județ, astfel:
-DJ 106K – Ohaba – Vingard;
-DJ 107, 107B – Beghin – Ohaba;
-DC 205 – Ohaba – Berghin.
O ambulanță SAJ cu un pacient cu AVC a rămas înzăpezită pe DC 205 Ohaba-Berghin. Prin interveniția SVSU Berghin cu un tractor cu lamă s-a reușit deblocarea ambulanței SAJ care își continuă drumul spre UPU Alba Iulia pe un traseu alternativ.
DPL Alba secția Bărăbanț actionează cu 2 autosălărițe pentru deszăpezire pe DJ 107, DJ 107B, DJ 106K pe raza comunelor Berghin, Ohaba, Spring.
În acest moment, pentru coordonarea și conducerea nemijlocită a acțiunilor de deszăpezire, prefectul județului Alba – domnul Danuț Mirel Hălălai se deplasează în zonă împreună cu alți membri ai CJSU.
Nu sunt semnalate alte probleme in județ.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Iulia 12 ianuarie 2019 at 15:33

Buna ziua! Sunt si alte probleme in zona.Daca va deplasati pe drumul judetean intre Hapria- Berghin- Ghirbom – Vingard veti constata ca sunt troiene de zapada si masinile de deszapezire stau pe dreapta,sau trec cu lama sus,de parca ar impinge ei cu mâinile. Sa fim seriosi,daca vine o zapada ca in Austria sau Germania o sa asteptam primăvara…DPL- ul doarme in papucii statului.O zi buna pe șoselele patriei!

Comentariile sunt oprite