Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ambasadorul Republicii Macedonia în vizită la Prefectura Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gheorghe Feneșer, prefectul judeţului Alba, a primit astăzi la instituția pe care o conduce vizita ambasadorului Republicii Macedonia la Bucureşti, dr. Pande Lazarevski. La întâlnire au mai  participat Alin Cucui – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba și Dorin Șerdean – viceprimarul municipiului Alba Iulia.

În cadrul discuţiilor prefectul Gheorghe Feneşer şi-a manifestat întreaga sa disponibilitate spre o potenţială colaborare cu autorităţi publice din Republica Macedonia, insistând asupra unei cooperări reale şi concrete între agenţi economici din judeţul Alba şi Macedonia.

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, cei doi oficiali au menţionat nivelul foarte scăzut existent în prezent, în ceea ce priveşte această colaborare, menţionând că o soluţie cu şanse reale de reuşită în sprijinul acestei idei ar reprezenta – o organizare prin intermediul Camerelor de Comert şi Industrie din cele două ţări, a unei întâlniri „faţă în faţă” a investitorilor care au efectiv activitate economică în derulare.

Cunosc faptul că judeţul Alba este cel de-al 17-lea judeţ pe care îl vizitaţi în cadrul acestui turneu amplu de informare pe care îl întreprindeţi în ţara noastră, dar sper din toată inima ca acesta să fie primul în topul unităţilor administrativ teritoriale cu care veţi colabora. Vreau să vă asigur din nou, de întregul meu sprijin şi să insist asupra organizării unei întâlniri cât mai rapide între investitorii economici români şi macedonieni”, a spus prefectul de Alba.

Cu această ocazie, vicepreşedintele CJ Alba Alin Cucui a făcut o scurtă expunere a investiţiilor recente făcute în infrastructura judeţului, precum şi a amplelor manifestări culturale organizate de instituție, în timp ce viceprimarul Sorin Şerdean a punctat faptul că municipiul Alba Iulia este un oraş istoric cu un mare potenţial turistic, dând ca exemplu Cetatea Vauban, care atrage numeroşi turişti străini şi autohtoni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea