Rămâi conectat

Sport

Alpar Meszaros – director tehnic la CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Noile reglementări ale Federației Române de Fotbal în privința licențelor antrenorilor au ecouri și în fotbalul județean. Astfel, la Metalurgistul Cugir a fost instalat antrenor principal, în acte, albaiulianul Ion Ilie, iar CS Ocna Mureș are din această săptămână un director tehnic – pe Alpar Meszaros.

Gruparea din orașul salin a decis să efectueze această modificare în structura staff-ului tehnic pentru a nu mai fi probleme, după ce la meciul inaugural din 2023, 0-3 acasă cu CSM Unirea Alba Iulia, Dan Roman nu a avut voie să ofere indicații de la marginea terenului. În consecință, s-a încheiat colaborarea cu Valentin Șandru, cel care acoperea în documente postul de antrenor principal, întrucât respectivul nu poate participa la meciuri. Dan Roman este înscris la Chișinău pentru obținerea Licenței B, dar va mai intra și în teren în această primăvară, întrucât “lanterna roșie” are și probleme de efectiv, după rezilierea contractului cu Ceaca (pentru manifestări nesportive, ca să ne exprimăm elegant, la adresa spectatorilor din Ocna Mureș, la partida din 11 martie).

Alpar Meszaros va fi prezent sâmbătă la partida CS Ocna Mureș – ACS Tg. Mureș, din ultima rundă a sezonului regular a Seriei 9. Alpar Meszaros (58 de ani) și-a făcut junioratul la “U” Cluj, a mai evoluat la Dinamo și la diverse echipe din Germania. A activat ca antrenor la diverse echipe din zonă, Unirea Dej, Unirea Jucu, AFC Odorheiu Secuiesc, Someșul Dej, iar în vară a fost instalat președinte la Minerul Ocna Dej (locul 6 în Seria 10).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea