Rămâi conectat

Actualitate

All Star Game a trecut, vine play-off-ul

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

All Star Game 2012 la Alba Iulia a însemnat o reuşită deplină, găzduirea acestui eveniment de seamă fiind o mare „bilă albă” pentru organizatori. Din păcate însă, echipa locală CSU a suferit o grea pierdere întrucât una dintre cele mai bune jucătoare, Ekaterina Abramzon s-a accidentat la glezna stângă şi va absenta joi. Israelianca a suferit o entorsă, are piciorul în gips şi i s-au recomandat 10 zile de repaus. Fără tăgadă cel mai echilibrat duel din play-off-ul Diviziei A de baschet feminin va fi disputa dintre CSU Alba Iulia (locul 3 în sezonul regulat) şi CSM Satu Mare (locul 6), un meci ce va opune două dintre laureatele „meciului stelelor”, Breanna Salley (aleasă Miss), respectiv Claudia Pop (nominalizată MVP-ul întâlnirii). Interesată în mod direct este ICIM Arad (ce va întâlni SCM Craiova), ce va juca în semifinale cu câştigătoarea sfertului de finală în care se luptă CSU Alba Iulia şi CSM Satu Mare. „În semifinale, ne-ar conveni mai mult Satu Mare, o echipă mai accesibilă. În opinia mea, Târgovişte şi Alba Iulia sunt cele mai bune echipe din campionat, de valori sensibil egale. Dar noi avem avantajul terenului propriu şi sperăm să jucăm finala campionatului”, a spus Dan Moraru (antrenor ICIM).
Sătmăreanul Petru Eleş, actualul director sportiv al CSU Alba Iulia spune că şansele formaţiei conduse de Tomas Bilek s-au împuţinat în urma absenţei Ekaterinei Abramzon. „Se întâlnesc două echipe apropiate valoric, dar cu stări de spirit diferite. Din păcate, accidentarea Ekaterinei Abramzon de la All Star Game ne-a îngreunat situaţia, ea nu va putea juca în primul tur de play-off”, a spus Eleş, care în ediţia trecută, pe când activa la CSM Satu Mare a jucat finala cupei şi a fost finalist al campionatului cu echipa lui Dan Fleşeriu.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea