Rămâi conectat

Politică Administrație

Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL: “Gala Premiilor TNL “Mircea Ionescu Quintus” din acest an a fost unul din cele mai grandioase evenimente organizate vreodată în cadrul PNL!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În acest weekend, la Centrul Internațional de Conferințe “Casino” din Sinaia, a avut loc Gala Premiilor TNL “Mircea Ionescu Quintus”, un eveniment de înaltă ținută organizat de Tineretul Național Liberal la care au fost premiate cele mai performante organizații TNL din țară, cei mai implicați tineri, dar și seniori și ONG-uri care au sprijinit activitatea TNL în anul 2018. 

Tinerii liberali au avut bucuria de a-l avea alături pe Excelența Sa, Domnul Klaus Werner Iohannis, Președintele României și de a-i înmâna Premiul “Garantul democrației”, în semn de apreciere a rolului esențial pe care îl are în apărarea statului de drept din România.

“Acest eveniment este, fără îndoială, unul din cele mai grandioase organizate vreodată în cadrul Partidului Național Liberal, nu doar prin prezența Președintelui României, dar și prin felul în care echipa de organizare a reușit să creioneze și să pună în practică fiecare detaliu, fiecare moment al Galei. Bucuria mea a fost dublată de faptul că TNL Alba a primit două distincții importante, “Premiul pentru cel mai important eveniment național”, pentru Gala “Tineri pentru viitorul României” care a avut loc pe 25 mai, anul trecut și Premiul “Caravana Tricolorul”, pentru felul în care a gestionat cel mai important proiect național din Anul Centenar. Tinerii liberali din Alba au demonstrat încă o dată că filiala noastră este una din cele mai puternice filiale TNL din țară, iar asta se datorează unei echipe de oameni extraordinari! A fost o onoare pentru mine să am ocazia să intonez Imnul de stat al României, în debutul Galei TNL, într-o sală plină de prieteni, într-o sală în care l-am avut în primul rând pe Președintele meu, pe Președintele țării mele.

I-am adresat și un mesaj Președintelui României, în care i-am spus că îmi amintesc și nu voi uita nicio clipă unul din mesajele domniei sale din campania din 2014, acela că avem nevoie de un alt fel de a face politică în România. L-am asigurat că în acea sală și în Tineretul Național Liberal sunt oamenii care vor fi partenerul domniei sale, oamenii care îi vor fi alături în fiecare clipă și care, împreună cu președintele Ludovic Orban, cu Partidul Național Liberal, garantează pentru această țară, pentru că România are nevoie de fiecare dintre noi, de noi toți, împreună” a declarat Alin Ignat, managerul de proiect al Galei TNL și prim-vicepreședinte TNL România.

În cadrul evenimentului, Președintele României a subliniat rolul fundamental al tinerilor liberali: “Cel mai mult, m-am bucurat că văd în această seară viitorul PNL, pe voi! Şi viitorul este bun. Această seară m-a convins că pentru viitorul PNL nu trebuie să ne facem griji. Sunt foarte mândru de voi! De la fostul președinte al PNL, Mircea Ionescu Quintus, am învățat să-i încurajez întotdeauna pe oameni să dea ce au mai bun pentru țară și asta vă rog: dați ce aveți mai buni pentru țară!”

“Pentru ca Partidul Național Liberal să aibă succes pe termen lung este nevoie de voi, este nevoie de o organizație de tineret puternică, o organizație implicată, dornică să schimbe lucrurile în România. Şi asta veți face. Mă bazez pe voi. Sunt foarte bucuros să văd atâția tineri dornici, capabili, competenți, care se vor implica pentru un viitor mai bun al României. Vă felicit!” le-a spus Președintele României tinerilor liberali.

Câștigător al Premiului “Liderul dreptei”, președintele PNL, Ludovic Orban, a felicitat Tineretul Național Liberal, asigurându-i pe tineri de întreaga sa susținere: “Este un eveniment de o mare ținută, de o calitate remarcabilă care permite fiecărui român să vadă ce resursă umană există în Partidul Național Liberal, ce tineri de calitate, ce tineri educați, ce tineri serioși, cu proiecte, tineri care bat la porțile afirmării și care sunt garanția că Partidul Naţional Liberal are un viitor mai bun, un viitor cert, un viitor care să îi permită să dezvolte România mulți ani de acum înainte. Încerc să urmăresc evoluția cât mai multora dintre voi pentru a vedea ce tineri se afirmă, ce tineri se ridică. Atunci când voi avea posibilitatea să sprijin reprezentanți din Organizația de Tineret, de valoare, pentru orice fel de poziție publică, o voi face fără nicio ezitare.”

Mara Mareș, președintele TNL, a vorbit despre importanța implicării tinerilor în politică, arătând că tinerii liberali sunt pregătiți să își asume, acum și de astăzi înainte, responsabilități pentru România: “Avem nevoie de simboluri şi modele care să ne inspire.(…). Deşi suntem tineri, nu mai suntem chiar la început de drum. Într-un timp destul de scurt, pas cu pas, am reuşit să avem reuşite cu care alte organizaţii de tineret nu se pot mândri încă. Ştiu că vom face mai mult, vom şi cere mai mult. Noi, generaţia altfel, noua generaţie politică a PNL, am demonstrat că putem să garantăm pentru România”, a spus președinta TNL, Mara Mareş.

[nggallery id=6907]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea