Alin Ignat, PNL trezirea: Raluca Turcan a pus partidul într-o situație de neacceptat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Consilierul local al municipiului Alba Iulia din partea PNL, Alin Ignat, susține, pe Facebook, că președintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, a pus partidul într-o situație de neacceptat.

Declarația purtătorului de cuvânt al PNL Alba Iulia, Alin Ignat, vine după ce Raluca Turcan a declarat joi că pe termen lung USR poate să vină „natural” alături de PNL, fie într-o alianţă, fie printr-o fuziune.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Înțeleg că președintele interimar, Raluca Turcan, ține loc de orice for de conducere al partidului? De când e decisă politica de alianțe a Partidului Național Liberal de către un singur om? Cu cine s-a consultat doamna Turcan înainte să vorbească despre fuziuni și alianțe în numele PNL? Partidul are nevoie de o conducere legitimă și care să țină cont de opiniile exprimate la nivelul tuturor organizațiilor! Consider că președintele interimar al PNL a pus partidul într-o situație de neacceptat prin aceste declarații și e cazul să înțeleagă că astfel de poziționări sunt total nefericite și trebuie să înceteze! #PNLtrezirea”, a scris, joi, Alin Ignat pe Facebook.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

bb 24 februarie 2017 at 13:01

USR o sa vina alaturi de voi, cu siguranta, in LADA DE GUNOI a istoriei. #RIP PeNeLe !

Piciul 24 februarie 2017 at 17:10

Cotrobacul se pregateste sa fuga la alde si cauta motiv de excludere.

boss 24 februarie 2017 at 14:59

Ieși afară mă. De când ești tu purtător de cuvânt? Poate purtător de caracter indoielnic

zib 24 februarie 2017 at 15:14

Mare valoare de om …. te-ai trezit ?

EL 24 februarie 2017 at 19:40

Dacă el e vectorul de imagine al pnl, atunci va meritați soarta

fane 25 februarie 2017 at 9:56

Lasă politica, mai bine spune ne despre facultate. Aia…facultatea, ca la ea mă refer, când o termini?

Maria 25 februarie 2017 at 10:57

alooo domnul purtător de cuvânt, eu ma întreb cine va dat cuvântul pentru ca ceea ce afirmați in ultima perioada par a fi păreri personale. Am și eu cunoscuți prin PNL și majoritatea nu au părerile dumneavoastră! Draga PNL refaceți garda Și puneți oamenii care trebuie acolo unde trebuie!

Maria 25 februarie 2017 at 10:59

Cred ca singura parte corecta si coerenta din articol e cea cu PNLtrezirea, da trezirea din adormire și puneți oamenii care trebuie unde trebuie

Alin Ignat 25 februarie 2017 at 13:26

Dacă citiți cu atenție veți constata că este o postare pe pagina personală de facebook, preluată de ziarul Unirea, deci o părere personală. Nu am pretins nicăieri că acesta e un punct de vedere al partidului sau al organizației pe care o reprezint. Și da, aveți dreptate, trebuie să ne trezim, altfel vom dispărea ca partid. O zi bună!

varanel 27 februarie 2017 at 9:48

dar cand v-ati aliat cu psd nu a fost revolta in partid ca antonescu distruge seva doctrinei liberale ? a ? v-a placut cu ponta pe stadion ca la serbarile lui ceusescu v-ati ajuns si voi in ”ielita”

PNL-ist 25 februarie 2017 at 23:13

Când au confiscat pdl-iştii partidul, ne-a întrebat cineva? Nu, nu ne-a întrebat nimeni, sforăriile s-au făcut la vârf, acum suntem unde suntem şi dacă se continuă aşa, vom fi… PNŢ-cd. Lumea nu mai vrea să audă de PDL.

Comentariile sunt oprite