Rămâi conectat

Politică Administrație

Alin Ignat, PNL trezirea: Raluca Turcan a pus partidul într-o situație de neacceptat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierul local al municipiului Alba Iulia din partea PNL, Alin Ignat, susține, pe Facebook, că președintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, a pus partidul într-o situație de neacceptat.

Declarația purtătorului de cuvânt al PNL Alba Iulia, Alin Ignat, vine după ce Raluca Turcan a declarat joi că pe termen lung USR poate să vină „natural” alături de PNL, fie într-o alianţă, fie printr-o fuziune.

”Înțeleg că președintele interimar, Raluca Turcan, ține loc de orice for de conducere al partidului? De când e decisă politica de alianțe a Partidului Național Liberal de către un singur om? Cu cine s-a consultat doamna Turcan înainte să vorbească despre fuziuni și alianțe în numele PNL? Partidul are nevoie de o conducere legitimă și care să țină cont de opiniile exprimate la nivelul tuturor organizațiilor! Consider că președintele interimar al PNL a pus partidul într-o situație de neacceptat prin aceste declarații și e cazul să înțeleagă că astfel de poziționări sunt total nefericite și trebuie să înceteze! #PNLtrezirea”, a scris, joi, Alin Ignat pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea